Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Nikita i Damian

Domyślnie

No ładnie żeś się rozhuśtała , stawiam na 1 i 3 bardzo ładnie, reszta wariacji tonalnych mi się nie podoba.

Domyślnie

Fajnie tylko skóra to masakra

Domyślnie

Wszystko jak najbardziej super i nie ma się do czego przyczepić.... Ale, no właśnie mam jedno ale. Te zdjęcia, gdyby ktoś mi powiedział patrz jaki render zrobiłem to bym się nawet nie zająknął.
    Nikon D5100 |Nikon D7100 | N18-105| N35 |Nikkor 70-200 f/2.8 Grey | N55-300|Sigma 17-50 | N SB-700 |YN-560 II| revuenon 135mm f/2.8 | Velbon DF60 | RF603II

Domyślnie

Niestety nie wiem czemu ta skóra tutaj tak wygląda. Mam wrażenie że zdjęcia zostały jakby dodatkowo wyostrzone. Normalnie takiego efektu nie ma.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CODER_BEST Zobacz posta
    Wszystko jak najbardziej super i nie ma się do czego przyczepić.... Ale, no właśnie mam jedno ale. Te zdjęcia, gdyby ktoś mi powiedział patrz jaki render zrobiłem to bym się nawet nie zająknął.
    Wiesz co może coś w tym jest, bo jeśli chodzi o Damiana to do tego portretu inspiracją był serial który jakiś czas temu oglądałam "Arrow". Natomiast Nikita to zwykły portret wykonany na warsztatach u Laubscha.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez anita_wlo Zobacz posta
    Mam wrażenie że zdjęcia zostały jakby dodatkowo wyostrzone. Normalnie takiego efektu nie ma.
    Tyle ze w przypadku 3 i 4 to co dzieje sie ze skora to nie ma logiki ni sensu. Jeden policzek i czolo przeostrzone, a drugi policzek nienaturalnie wygladzony. 1 i 2 ok

Domyślnie

Również obstawiam 1 i 3 (może na 3 o jedną działkę przysłony więcej , aby broda i usta były ostrzejsze)

Uprawnienia umieszczania postów