Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: wypadek cd...

Domyślnie

jasiu102 - też kiedyś byłem pomagałem "rozbitkom" z mojej rodziny (czołówka fiata bravo z audi 80) i w.......i mnie ludzie plątający się między wrakami aut i kukającymi do środka aby sprawdzić, jak wygląda skasowany wóz.
    Ostatnie sępy odchodziły dopiero jak wpakowaliśmy auto na lawetę. Niektórzy, to całymi rodzinami przyszli.
    A w Twoim przypadku - ciekawe gdzie byli rodzice tych gapiących się dzieci? Mam nadzieję, że w pracy, bo jak razem z nimi, to niezły koszmarek.
    Pozdrawiam
    Tomek
    Puszka, statyw i negatyw - takie kiedyś były czasy, a dziś to same cyfrasy...

Angry

jest to kontynłacja wątku o podobnym tytule a skoro nie czytaliście poprzedniego to raczej nie będziecie wiedzieli o co chodzi w tym... i raczej nie chodzi o jakość fotki!!!! ale próżno lać słowa.... fotka pokazuje zjawisko o którym mowa wcześniej i tyle a to jakie ktoś ma doświadczenia to właściciela sprawa....

Prawdą jest iż ludzie to hieny a dzieci to ciekawe bestie których takie scenki nie ruszają lecz ciekawią.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paweł Zobacz posta
    jest to kontynłacja wątku o podobnym tytule a skoro nie czytaliście poprzedniego to raczej nie będziecie wiedzieli o co chodzi w tym... i raczej nie chodzi o jakość fotki!!!! ale próżno lać słowa.... fotka pokazuje zjawisko o którym mowa wcześniej i tyle a to jakie ktoś ma doświadczenia to właściciela sprawa....

Prawdą jest iż ludzie to hieny a dzieci to ciekawe bestie których takie scenki nie ruszają lecz ciekawią.
    Doskonale zdaję sobie sprawę, że to kontynuacja. Mimo to uważam, że zakładanie osobnego wątku było całkowicie niepotrzebne. Skoro autor już tak bardzo chciał pokazać to zdjęcie, mógł je podlinkować w poprzednim wątku albo założyć wątek na ten temat w Cafe. Tu raczej dyskutuje się o zdjęciach i o tym co zrobić aby poprawić ich jakość moim skromnym zdaniem...
    Pojawiam się i znikam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jasiu102 Zobacz posta
    tak jak obiecałem w poprzednim wątku wypadek. dzieci przyglądajace się akcji ratunkowej meżczyzny, który wyleciał z piątego piętra.
    dajcie sobie spokój z tymi wypadkami.. uważam że nie powinno się czegoś takiego fotografować ... po prostu w imię zasad ...i tyle !
    |D90|D7200|S10-20|35 f1.8|18-105vr |T70-300VC |T150-600VC |
    FOTKIJETPHOTOS,AIR FOTO

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów