Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Ania BW

Domyślnie Ania BW

Od pewnego czasu chodziło już za mną żeby przetestować takie świecenie - nawet jednego z naszych forumowych mistrzów ( a przy okazji mojego imiennika ) dopytywałem jak to zrobić i chyba wyszło nie najgorzej jak na pierwszy raz.
    Na razie jedno zdjęcie jako zajawka a jak opinie będą pochlebne to w niedługim czasie cos postaram sie jeszcze dodać - jak będą nie pochlebne też postaram sie dodać

1.

Domyślnie

Gdybyś zakończył zdjęcie zaraz poniżej łokci, było by fajne, niestety poniżej jest dużo gorzej, lewa ręka wyszła karykaturalne i zdecydowanie nie powinno tak wyglądać na zdjęciu.

Pokaż więcej, bo to na pewno przegapiony szczegół jest i inne kadry będą ciekawsze.
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

no widzisz jakos sie udalo :P i to calkiem fajnie
    utnij dol do kwadratu i bedzie super. jak napisal Robert - dol do luftu i niepotrzebny. a paznokcie wyszly masakrycznie :P
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

A mnie się lewa ręka i dół podoba Paznokcie, jak się przyjrzeć to rzeczywiście ostro wyszły
    Jakby była tylko góra to moim zdaniem byłoby mniej ciekawie.
    D7100, Nikkor 50mm/1.8g, Sigma 10-20/4-5.6, Revuenon 135/2.8 | Sony RX100M3 | Raynox DCR-250 | Fuji X-T2, XF 18-55/2.8-4.0, XC 50-230/4.5-6.7, Stroboss 36F, K&F Nikon-Fuji adapter

Domyślnie

Same dłonie są ekstra - wieje grozą!

Domyślnie

no to jeszcze jeden kadr - tym razem dłonie wyszły już chyba lepiej
    2.

i przy okazji jeszcze jeden kadr - już jakby nieco inny
    3.

Domyślnie

Modelka fantastyczna! Skojarzyła mi się z Tiną Turner na 3. 2 lepsza ale w innym klimacie niż 1

Domyślnie

Wszystkie kadry jak i obróbka bardzo mi się podobają. Nic bym nie zmieniał.

Domyślnie

Ja tu nie widzę, żadnej karykatury. Zdjęcia są bardzo ok. Wąskie kadrowanie też mogłoby być ciekawe. Na jedynce wygląda trochę jak Aribeth z Neverwinter Nights.

http://www.creativeuncut.com/gallery...ibeth-crop.jpg

Uprawnienia umieszczania postów