Witam,
Jestem jednym z użytkowników świeżo powstałej strony fotopojedynek.pl.
Jak sama nazwa wskazuję, na wyżej wymienionej witrynie odbywają się pojedynki fotograficzne.
Zanim jednak napiszę coś więcej, chciałbym zastrzec kilka rzeczy, na które sam jestem wyczulony w tego typu ogłoszeniach. Strona nie jest i nigdy nie będzie w żaden sposób komercyjna. Nie ma i nie będzie na niej reklam, sponsorowanych postów czy płatności sms. Wszystkie zdjęcia zamieszczane na stronie są wyłączną własnością ich autorów.
A teraz napiszę mniej więcej o co chodzi
Jesteśmy grupą ludzi (poznaliśmy się w internecie), których pasjonuje fotografia. Niektórzy z nas mają w fotografii spore doświadczenie a inni stawiają jeszcze swoje pierwsze kroki. Strona powstała w celu wzajemnej motywacji jak i wsparcia procesu twórczego myślenia.
Zasady są bardzo proste. Co tydzień mamy nowy temat, robimy zdjęcia, po czym porównujemy swoje pomysły jak i wykonanie. Stworzyliśmy również możliwość pojedynków 1 vs 1.
Dla mnie osobiście jest to duży bodziec i motywacja aby chwycić za aparat.
Strona jest jeszcze młoda, dlatego dużo może się jeszcze zmienić, wszystko zależy od woli użytkowników jak i pomysłodawców witryny.
Piszę tutaj o tym do Was, gdyż było by miło, gdyby nasze grono się powiększyło
Jeśli mielibyście jakieś pytania, to z miłą chęcią a nie odpowiem w miarę moich możliwości.
Pozdrawiam
Gad
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami