Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Wątek: Targi FOTO

Domyślnie Targi FOTO

Hej

28.03 (sobota) wybieramy się na targi FILM VIDEO FOTO do Łodzi i najprawdopodobniej będą 2 wolne miejsca w samochodzie. Jeśli ktoś z Olsztyna lub okolic ma chęć zerknięcia na sprzęt prezentowany na targach, zapraszam. Koszt dojazdu podzieli się na wszystkich, myślę że będzie to max 50 pln. Wyjazd z Olsztyna między 6 a 7 rano powrót najpóźniej około 22.
    D7100, N10-24G, S35DG, S50DG, T90M, T150-600, szybki, śrubki, cacka z dziurką

Domyślnie

Podpinam się tylko że z Krakowa, dojazd na powiedzmy 9-9.30 rano, miejsc wolnych 3, koszt do podziału
    możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby

Domyślnie

W ubiegłym roku szukałem parkingu, było trochę bałaganu, dlatego w sobotę jadę PKP.
    Wojtek: Trochę sprzętu jest, ale mało czasu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wojteksw Zobacz posta
    W ubiegłym roku szukałem parkingu, było trochę bałaganu, dlatego w sobotę jadę PKP.
    Na prawdę aż tak źle ??

Szkoda, że targi są czw-sb a nie np. pt-nd
    D7100, Nikkor 50mm/1.8g, Sigma 10-20/4-5.6, Revuenon 135/2.8 | Sony RX100M3 | Raynox DCR-250 | Fuji X-T2, XF 18-55/2.8-4.0, XC 50-230/4.5-6.7, Stroboss 36F, K&F Nikon-Fuji adapter

Domyślnie

Może miałem pecha i w danej chwili wszyscy szukali miejsca do zaparkowania, a jak już przejechałem dalej, to trzeba znowu nadrobić kawałek aby podjechać jeszcze raz.
    Ciekawi mnie czy będzie przedstawiciel Tamrona, w spisie wystawców nie widziałem.
    Wojtek: Trochę sprzętu jest, ale mało czasu.

Domyślnie

Ja parkuję pod Pasażem Łódzkim, 5 minut spacerem a miejsca zawsze pod dostatkiem.

Domyślnie

Hmm, jak dobrze pamiętam jak ostatnio byłem na targach, to parkowaliśmy jakoś bliziutko, ale gdzie dokładnie to nie wiem :P
    A ktoś był tak w ogóle?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kashpir Zobacz posta
    Ja parkuję pod Pasażem Łódzkim, 5 minut spacerem a miejsca zawsze pod dostatkiem.
    No... Może 15 minut spacerem...
    Dxxx Fx Fxx Pxxxx

Domyślnie

hej, był ktoś na stoisku najlepszefoto? jakąś promocję mają na albumy pokazowe?
    Uczę się... Dobry sprzęt, kijowe umiejętności

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paparazzi89 Zobacz posta
    hej, był ktoś na stoisku najlepszefoto? jakąś promocję mają na albumy pokazowe?
    generalnie na albumy pokazowe każdy daje rabat "targowy". Nie chcę zmyślać, ale mieli chyba 80%.

ciut więcej o targach napisałem tutaj
    Ostatnio edytowane przez Marek ; 26-03-2015 o 23:10

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów