Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Milena 2

Domyślnie Milena 2

Dzisiejsze zdjęcia córy. Jak zwykle proszę o opinie.

1

2

3

Gaduła Awatar zgera
    Miasto
    Siedliska, Podkarpacie

Domyślnie

Widzisz te światełka w oczach? kółka i kwadraciki, nie ładnie to wygląda.
    NIKON D3100, NIKKOR 18-55 VR II, 18-105 VR,

Domyślnie

Za przedmówcą. Poza tym prosiło by się czasem trochę szerzej (w tym przypadku "dłużej"). Podoba mi się tonacja tych zdjęć.
    sprzęt: fotografuję sercem

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Mazowieckie

Domyślnie

Bardzo mi się podobają zdjęcia, tylko te figury geometryczne w oczach do mnie nie przemawiają.

Domyślnie

Dobra panowie, faktycznie widzę problem. Jak sobie z tym radzicie, klonujecie źrenice? Oczy są podobno zwierciadłem duszy i trochę nie widzi mi się grzebanie w nich akurat w ten sposób. Na etapie planowania zdjęcia też ciężko mi to ogarnąć przynajmniej z taką dwunastoletnią modelką która jest bardzo energiczna i co chwilę patrzy w innym kierunku. Pytam bez grama ironii.

Domyślnie

Wystarczy zwykły stempel. Tą pierścieniową dawałeś od dołu? Zlikwidowałeś całkowicie cienie - mi takie świecenie się nie podoba.
    D610 n 16-35 f4, S 35mm/1.4, S 50mm/1,4, 85mm/1.8G, sigma 150-600 C
    http://500px.com/arekkruszka
    FB MM

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez esperal Zobacz posta
    Dobra panowie, faktycznie widzę problem. Jak sobie z tym radzicie, klonujecie źrenice? (...)
    Ja fotografuję od tyłu
    sprzęt: fotografuję sercem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ned Stark Zobacz posta
    Wystarczy zwykły stempel. Tą pierścieniową dawałeś od dołu? Zlikwidowałeś całkowicie cienie - mi takie świecenie się nie podoba.
    Od dołu, ale to nie pierścieniowa tylko taka octa o dość specyficznej budowie. Na tym białym materiale od wewnętrznej strony na środku jest 15 centymetrowy srebrny odbłyśnik, który ma za zadanie odbić pierwsze światło lampy i skierować na ścianki boczne softa. W rezultacie odbicie w oczach może przypominać przy małej mocy lampy, lampę pierścieniową
    Jędrula- od tyłu fotografuję tylko żonę
    Spróbuję ze stemplem i wkleję może jutro jak to wyszło.

Domyślnie

Dwójka jest dla mnie pierwsza klasa! Na reszcie oczy przeszkadzają. Ostatnie oczy ma OK, ale zdjęcie nie porywa, jak pozostałe, które poza oczami są udane. Fajne tło
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów