Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Ola c.d.

Domyślnie

Fajne. Ale moim skromnym zdaniem winieta w górnej części zdjęcia jest za duża. Nachodzi na twarz. To mi się nie podoba. Reszta jest w porządku.

Domyślnie

Bardzo ladnie. Zdjecia kobiet wykonane przez kobiety sa duzo lepsze niz te wykonane przez mezczyzn.
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sufenta Zobacz posta
    Bardzo ladnie. Zdjecia kobiet wykonane przez kobiety sa duzo lepsze niz te wykonane przez mezczyzn.

Anita, ta tonacja kolorów tez mi się podoba.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sufenta Zobacz posta
    Coś w tym faktycznie jest...Bardzo ładne zdjęcie.

Domyślnie

zdjęcie robione Canon EOS 500D? tak z ciekawości pytam? a zdjęcie całkiem fajne
    możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez notdot Zobacz posta
    zdjęcie robione Canon EOS 500D? tak z ciekawości pytam? a zdjęcie całkiem fajne
    Tak

Domyślnie

Ciekawe, subtelne. Masz może podobne, na którym modelka patrzy gdzieś w dół?

Domyślnie

Fajne. Do jednego się czepię: pierwszoplanowa łydka sztucznie pogrubiona przez zarys deski podłogowej niefortunnie uwidoczniony tuż za nią. Trudno zapanować nad takimi szczegółami na planie, ale to wszystko pechowo się uwidacznia dopiero na monitorze. Głupia rzecz, ale mnie podrażniła oko i spowodowała pochopną krytykę figury tej ładnej i zgrabnej pani.
    sprzęt: fotografuję sercem

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów