Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Domyślnie

Z powodu huraganowej nawały pytań jak obrobiłem to zdjęcie - melduję, że uzyskałem łaskawą zgodę Autora na wykorzystanie jego zdjęcia/zdjęć do napisania na ten temat małego tutoriala. W związku z tym jeśli jeszcze ktoś chciałby usłyszeć jak i co zrobiłem, niech się tu dopisze, wyrazi opinię o zdjęciu jak wychowanie nakazuje, potem dopisze czy chce czy też nie chce tutoriala, a ja zależnie od odzewu zacznę zbierać siły.

A jak odzewu na ten apel nie będzie, będę miał wolne.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 2pompony Zobacz posta
    jeśli jeszcze ktoś chciałby usłyszeć jak i co zrobiłem, niech się tu dopisze
    Zawsze z wielkim zainteresowaniem czytam Twoje posty, więc się dopisuję

wyrazi opinię o zdjęciu jak wychowanie nakazuje
    W moim przypadku wychowanie zakazuje wyrażania opinii, gdyż moja wiedza fotograficzna jest zbyt mała, aby komentować prace, na których mogę się jedynie wzorować

potem dopisze czy chce czy też nie chce tutoriala
    Oczywiście, że chcę, choćby celem pogłębiania wiedzy i podpatrzenia, jak to robi Mistrz
    Nie ma się czym chwalić

Domyślnie

Z powodu huraganowej nawały pytań jak obrobiłem to zdjęcie - melduję, że uzyskałem łaskawą zgodę Autora na wykorzystanie jego zdjęcia/zdjęć do napisania na ten temat małego tutoriala. W związku z tym jeśli jeszcze ktoś chciałby usłyszeć jak i co zrobiłem, niech się tu dopisze, wyrazi opinię o zdjęciu jak wychowanie nakazuje, potem dopisze czy chce czy też nie chce tutoriala, a ja zależnie od odzewu zacznę zbierać siły.

A jak odzewu na ten apel nie będzie, będę miał wolne.
    pisz tutorial tym bardziej jeśli autor wyraził zgodę i chęć
    możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby

Domyślnie

Dawaj, dawaj - poczytamy - nie będziesz miał wolnego
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

Wątek subskrybuję i na turorial waszmosci oczekuję. Oczywiście autorowi kadru znakomitego oklasków moc.

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez notdot Zobacz posta
    pisz tutorial tym bardziej jeśli autor wyraził zgodę i chęć
    Pisz Wasć pisz. Nie tylko że masz cos do powiedzenia, to jeszcze chce Ci się to podawac w strawnej(choć nie dla wszystkich) formie. A to ostatnimi czasy rzadkosc tu na forum.

Domyślnie

Parę spraw...

Po pierwsze mój apel o odzew miał bardziej na celu spowodowanie lawiny rzeczowych komentarzy na temat zdjęcia Sufenty, a w drugiej kolejności miał być usprawiedliwieniem dla mojego lenistwa - ponieważ pomyślałem, że fajnie będzie napisać mniej więcej tak: ej, mogę napisać poradnik, chcecie? Potem się nikt nie zgłosi, więc ze spokojem mógłbym powiedzieć - OK, chciałem, byłem gotów, miałem wolę, ale skoro nikt nie chce, to mam czyste sumienie, olewam i mam wolne.

Ale ktoś się zgłosił. OK, zawsze jeszcze mógłbym poszukać wymówki, że te zgłoszenia są nieważne, bo nei ma komentarzy do tytułowego zdjęcia, albo że nie ma pełnych 100 tysięcy podpisów i mój poradnik nie uzyskał wymaganej liczby - ale co tam, nie chcę psuć zabawy... Zbieram siły. Nie jest do końca jasne ile to potrwa.

Bądźcie mężni. Wytrwajcie.

PS
    Toś Johny42 przywalił tym mistrzem. Sam bym chciał zobaczyć, jak to robi jakiś mistrz.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

PS
    Toś Johny42 przywalił tym mistrzem. Sam bym chciał zobaczyć, jak to robi jakiś mistrz.
    Nie raz oglądałem Twoje zdjęcia i jak dla mnie są mistrzowskie
    Czekam mężnie
    Nie ma się czym chwalić

Domyślnie

Dobra, co prawda czas nei pozwolił, żeby napisać epistołę na 6 kartek i tym Was zdusić w zarodku - ale co zrobiłem, napisałem: http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=259645
    pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Serdecznie dziekuje koledze 2pompony za niesienie kaganka oswiaty- prawdziwa wiedza dzielenia sie nie boi. Raz jeszcze dziekuje. Nie pozostaje mi teraz nic innego jak zostac najlepszym fotografem na swiecie, zarabiac krocie, kupic zonie futro z ach-jakze-slodkich malych foczek i 300 karatowy diament.
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów