Szukaj
Bardzo nie lubię zdjęć na których piękne i zdrowe kobiety wyglądają na okaleczone .....
Sorry, nic na to nie poradzę.
Ostatnio edytowane przez Archibald6803 ; 10-03-2015 o 14:39
Hmm, gdzie ona wygląda na okaleczoną?
Chyba inne zdjęcie oglądam...
Wypijmy za blendy...
najwidoczniej ....
Światło genialne, kadr niestety gorzej.
Po przycięciu do lewego przedramienia na dole i do tej framugi po prawej, jest super. Bardzo fajnie wyszło delikatne rozproszone światło.
Mi, poza kadrem podoba się bardzo.
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Mi się kadr podoba. Światło też. Modelka również, naturalnie ładna. I cz.-b. a nie kolorowe.
Może na prawym policzku tylko ta rysa twarzy odciąga wzrok od oczu modelki. I zaciek na oknie na wysokości ręki też trochę chyba przeszkadza.
Już wiem gdzie mnie boli, moim zdaniem byłoby ok przy jasnym kolorze obramowań tego balkonu. Przy takiej kolorystyce jest jakoś ciężko.
Wypijmy za blendy...
Fajny kadr. Wybieram wersję B/W, w której kolor futryny nie odciąga uwagi od uroczej modelki. Podzielam też opinię, że lepiej byłoby przykadrować to zdjęcie tuż pod łokciem.
Lewa ręka wyszła wg mnie niekorzystnie, jakby kikut... poza tym BW bardziej do mnie trafia![]()
Ooo dziękuję za wszystkie komentarze. Uczę się więc na przyszłość będę wiedziała na co bardziej zwracać uwagę![]()
Skontaktuj się z nami