Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Ola

Domyślnie Ola

Witajcie, to może i ja coś tutaj zaprezentuję. Zdjęcia Oli pewnie już ktoś wcześniej prezentował, gdyż jest to z pleneru Jacka. Uwagi mile widziane

modelka: Aleksandra Hapka

Ostatnio edytowane przez anita_wlo ; 09-03-2015 o 12:54

Domyślnie

Bardzo nie lubię zdjęć na których piękne i zdrowe kobiety wyglądają na okaleczone .....
    Sorry, nic na to nie poradzę.
    Ostatnio edytowane przez Archibald6803 ; 10-03-2015 o 14:39

Domyślnie

Hmm, gdzie ona wygląda na okaleczoną?
    Chyba inne zdjęcie oglądam...
    Wypijmy za blendy...

Domyślnie

najwidoczniej ....

Domyślnie

Światło genialne, kadr niestety gorzej.
    Po przycięciu do lewego przedramienia na dole i do tej framugi po prawej, jest super. Bardzo fajnie wyszło delikatne rozproszone światło.

Mi, poza kadrem podoba się bardzo.
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Mi się kadr podoba. Światło też. Modelka również, naturalnie ładna. I cz.-b. a nie kolorowe.

Może na prawym policzku tylko ta rysa twarzy odciąga wzrok od oczu modelki. I zaciek na oknie na wysokości ręki też trochę chyba przeszkadza.

Domyślnie

Już wiem gdzie mnie boli, moim zdaniem byłoby ok przy jasnym kolorze obramowań tego balkonu. Przy takiej kolorystyce jest jakoś ciężko.
    Wypijmy za blendy...

Domyślnie

Fajny kadr. Wybieram wersję B/W, w której kolor futryny nie odciąga uwagi od uroczej modelki. Podzielam też opinię, że lepiej byłoby przykadrować to zdjęcie tuż pod łokciem.

Domyślnie

Lewa ręka wyszła wg mnie niekorzystnie, jakby kikut... poza tym BW bardziej do mnie trafia

Domyślnie

Ooo dziękuję za wszystkie komentarze. Uczę się więc na przyszłość będę wiedziała na co bardziej zwracać uwagę

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów