Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Motosesja

Domyślnie

Kadrowo jest OK (najbardziej podoba mi się 2) z małymi niedociągnięciami, jak np. na 6, gdzie coś jest nie tak z symetrią - nie stałeś chyba idealnie pomiędzy motocyklistami i za mocno przymknąłeś obiektyw - mogłeś bardziej rozmemłać nieciekawy trzeci plan. Na 4 pół kroku w lewo i noga czerwonego nie zlałaby się z łokciem czarnego. Większośc tych zdjęć jest jednak za ciemna na mój gust - potrzebujesz więcej błyskotek
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

na wszystkich - kara za pośpiech
    Co do strony totalnej, chciałem, żeby były ciemne, chociaż faktycznie mogą być zbyt ciemne, ale mogę to też kwestia ustawienia monitora?

Domyślnie

Mnie również dwójka najbardziej wpadła w oko, reszt ok, ale są pewne mankamenty. Np. na 3 jest nie do końca dobrze dopalony ten motorek. Na 4 przeszkadza mi ułożenie łokcia czarnego "rajdera".
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Baart1980 Zobacz posta
    ...ale może to też kwestia ustawienia monitora?
    To go ustaw Coś masz z nim nie tak, choć inne Twoje foty nie cieprią na ciemnicę, więc to pewnie kwestia obróbki
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

Mnie się ogólnie podoba. Dla mnie nie jest za ciemno(ale może to mój laptokowy monitor ). Mam jedną uwagę, ale wydaję mi się dość istotną. Dla mnie zestaw jest za bardzo statyczny. Tylko na jednym zdjęciu jest ruch. Ciekaw jestem czemu mając do dyspozycji tor nie zrobiłeś choć jednego panoramkowanka
    Fuji

Domyślnie

na 2 jakby czerwony motor miał jeszcze zapalone światła... . Faktycznie 2 najbardziej przemyślana i najlepsza
    A7mk2 Zeiss 24-70/4 Sony G 70-200/4 v35/1.4,v50/1.1 FM2 Z50/1.4

Domyślnie

Basket, nie mogłem, ponieważ mieliśmy zakaz jazdy, jako, że tor nie był posprzątany.

Dzięki za krytykę.

Domyślnie

To wyjaśnia wszystko
    Fuji

Uprawnienia umieszczania postów