Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Tojka

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Tak wiem, że na tych zdjęciach owego palacu nie widać ale mam takie na których jest To miejsce, które każdy z okolicy poznaje nawet po tym stawiku.
    D5100 / S17-50 F2.8 /Metz52

Domyślnie

a, no właśnie nie widać
    Plus taki, że na samochodzie masz fajne miękkie światło.

Domyślnie

Bardzo fajne auto. Jak jeszcze z 4A-FE to już wogóle ledziki tylko out i śmigać do 1 mln km przebiegu

Co do fotek to po pierwsze nie podoba mi się to, że wrzuciłeś foty zjedzone przez kompresję. Na 7 uwagę odciąga to co za szybą, na 6 tak jak SerU zauważył to auto w tle przeszkadza. Na 4 też jakoś to tło odciąga wzrok. Poza tym widać na 1, że ratowałeś przepalone niebo. Kadrowo 1 naj.

P.S. Ciekawe za ile pójdzie. Temat przerabiałem niedawno
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pes Zobacz posta
    Bardzo fajne auto. Jak jeszcze z 4A-FE to już wogóle ledziki tylko out i śmigać do 1 mln km przebiegu

Co do fotek to po pierwsze nie podoba mi się to, że wrzuciłeś foty zjedzone przez kompresję. Na 7 uwagę odciąga to co za szybą, na 6 tak jak SerU zauważył to auto w tle przeszkadza. Na 4 też jakoś to tło odciąga wzrok. Poza tym widać na 1, że ratowałeś przepalone niebo. Kadrowo 1 naj.

P.S. Ciekawe za ile pójdzie. Temat przerabiałem niedawno
    Wiem, że taki miałeś i chciałem znaleść Twój set bo pamiętam go ale nie znalazłem
    Pora dnia była fatalna przez co trudno było mi zapanować nad ostrym światlem.
    Dzięki mimo wszystko.

Co do ceny to stoi za 6400.
    Kolega zadowolony telefony zaczeły dzwonić
    D5100 / S17-50 F2.8 /Metz52

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów