Szukaj
Mam mieszane uczucia odnośnie kadrowania jeśli chodzi o 1 - brak tego tyłu
Reszta, jak na warunki OK. Im prędzej ją weźmiesz tam, gdzie masz ją zabrać tym lepiej
Fajnie wygląda na żółtych blachachDalej jest w mocy przepis, że zółtoblachowce mogą jeździź max 80 km/h? Jeśli tak, to do tej Testy pasuje to, jak ulał
![]()
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Też miałem to napiać o 1 .Zdziwił mnie ten kadr
Mam jeszcze obiekcje do 5 gdzie bardzo widać krzywość kadru a na 3 ilość odbić w szybie (polar nie dał rady czy go nie było? )
Trafia do mnie 6 najlepiej.
D5100 / S17-50 F2.8 /Metz52
To jeszcze dorzuce swoje dwa grosze do 1ki :P Drazni mnie inny odcien czerwieni niz na reszcie fotek :P
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Zdaje się, że nawet do tej pory przy przeglądzie prędkośc maksymalna może zostać ograniczona i to ograniczenie będzie wbite w dowód (oczywiście jeśli są ku temu przesłanki). Pamiętam lata temu, tuż po wprowadzeniu zółtych blach, kiedy interpretacja przepisów była dowolna (w sumie chyba nic się nie zmieniło do tej pory w kraju-raju) była jakaś afera, że ktoś zarejestrował bodaj Stingray'a na żółtych i mu wbili w dowód właśnie 80 km/h.
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Mi w zestawieniu brakuje ujęcia całkowicie od boku, pełna długość auta, podłoże równolegle do poziomego boku kadru. Nie jestem na tyle dobrym fotografem, żeby zgłaszać jakieś błędy w Twoich zdjęciach (wspomniana jedynka), ale może by dla porównania dać dwa dodatkowe ujęcia - stojąc jak przy 1. złapać od tylnej krawędzi drzwi cały przód, oraz drugie zdjęcie cały tył, prawa krawędź zdjęcia ucina auto tuż za tylnym kołem (obok znaczku Pininfarina).
D7000 D40 | S 10-20/4.0-5.6 | N 18-105VR | N 35/1.8 | N AF 80-400VR | SB-400 SB-600 | Moje the best fotki.
adriansocho, dobre pomysły, ale do realizacji kiedy indziej. Tutaj to fotki ze spotkania, gdzie auta nie ruszano, kierownik tak zaparkował i jużza jakiś czas postaram się pokazać materiał z "ustawianych fot"
Swoją drogą ten kadr trzeba skopiowaćhttp://mathieubonnevie.com/wp-conten...41-NB-1024.jpg (autor Mathieu Bonnevie)
fajne fotki, wyjątkowy wózek
Skontaktuj się z nami