Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: vertigo

Domyślnie vertigo

I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

Tak, to też jest świetne. Może wziąłbym lekko inny kadr dla purystycznej czystości, ale to są w sumie detale. Gratuluję obrazka, bo w końcu coś się dzieje w tym dziale dzięki Tobie. PLUS!

Jeśli mógłbym wygłosić uwagę warsztatową co do obróbki - to byłby niezły przykład Hi keya, gdybym widział więcej czerni na poręczach. Najogólniej mówiąc - wszystko pastelowo piękne i jasne jak jest teraz, i do tego mocne, czarne poręcze, jako podkreślenie. Coś jak piękna twarz kobiety w Hi keyu, wszystko jasne, ale kreski wokół oczu jednak czarne.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

To jest zdjecie schodow w Café Glockenspiel. Spot jest wrecz wymarzony do zdjec high key, ale, w co moze kolega nie uwierzyc, taki ci bylem wnerwiony ludzmi, ktorzy osmielili sie chciec ciacho z kawa akurat wtedy gdy piszacy te slowa na kolanach i lezac, ze zapomnialem. Zapomnialem o high key! Sesja, podobnie jak ta we Frankfurcie, do poprawki, mimo, ze glowny cel, Westfriedhof, wyszedl nienajgorzej. Za mile slowa dziekuje.
    Ostatnio edytowane przez sufenta ; 02-03-2015 o 16:39
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

Światło i czystość kolorów ekstraklasa - za ich sprawą zdjęcie nabrało niezwykłej lekkości, wszystko zamknięte w ładnym kadrze. Bardzo mi się to zdjęcie podoba.

Domyślnie

Zielona strzałka ewakuacyjna psuje kadr poza tym świetne
    możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby

Domyślnie

Piękne miejsce! Ostatnio u Ciebie same fajne kadry. Gratulacje!

Byłoby idealnie, gdyby nie ta cho...rna tabliczka

Domyślnie

Dziekuje. Na te ch..rna tabliczke dopiero kolega notdot mi uwage zwrocil. "Nastepna raza" bedzie poprawione.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sufenta Zobacz posta
    Dziekuje. Na te ch..rna tabliczke dopiero kolega notdot mi uwage zwrocil. "Nastepna raza" bedzie poprawione.
    to takie trochę moje zboczenie zawodowe więc dostrzegam takie "znaki"
    gorzej że czasami w budynku nie ma wolnej ściany/sufitu od tego typu rzeczy
    możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby

Uprawnienia umieszczania postów