Szukaj
Tak, to też jest świetne. Może wziąłbym lekko inny kadr dla purystycznej czystości, ale to są w sumie detale. Gratuluję obrazka, bo w końcu coś się dzieje w tym dziale dzięki Tobie. PLUS!
Jeśli mógłbym wygłosić uwagę warsztatową co do obróbki - to byłby niezły przykład Hi keya, gdybym widział więcej czerni na poręczach. Najogólniej mówiąc - wszystko pastelowo piękne i jasne jak jest teraz, i do tego mocne, czarne poręcze, jako podkreślenie. Coś jak piękna twarz kobiety w Hi keyu, wszystko jasne, ale kreski wokół oczu jednak czarne.![]()
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
To jest zdjecie schodow w Café Glockenspiel. Spot jest wrecz wymarzony do zdjec high key, ale, w co moze kolega nie uwierzyc, taki ci bylem wnerwiony ludzmi, ktorzy osmielili sie chciec ciacho z kawa akurat wtedy gdy piszacy te slowa na kolanach i lezac, ze zapomnialem. Zapomnialem o high key! Sesja, podobnie jak ta we Frankfurcie, do poprawki, mimo, ze glowny cel, Westfriedhof, wyszedl nienajgorzej. Za mile slowa dziekuje.
Ostatnio edytowane przez sufenta ; 02-03-2015 o 16:39
I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr
Światło i czystość kolorów ekstraklasa - za ich sprawą zdjęcie nabrało niezwykłej lekkości, wszystko zamknięte w ładnym kadrze. Bardzo mi się to zdjęcie podoba.
Zielona strzałka ewakuacyjna psuje kadr poza tym świetne
możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby
Piękne miejsce! Ostatnio u Ciebie same fajne kadry. Gratulacje!
Byłoby idealnie, gdyby nie ta cho...rna tabliczka![]()
Dziekuje. Na te ch..rna tabliczke dopiero kolega notdot mi uwage zwrocil. "Nastepna raza" bedzie poprawione.
I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr
Skontaktuj się z nami