Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Marienplatz

Domyślnie Marienplatz

I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

Fajnie przemyślany kadr. Podoba się
    O której byłeś ? Zawsze jest tam pełno ludzi .
    Pozdrawiam

Domyślnie

ok. 14ej. udalo sie kilka ujec bez ludzi wykonac.
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

Technicznie na bardzo wysokim poziomie, zwłaszcza ekspozycja i czystość kolorów. Kwestia subiektywna - nie do końca odpowiada mi kompozycja - mam wrażenie że za bardzo ciąży lewa strona (ciepły kolor z reguły waży więcej w kompozycji niż neutralny lub zimny).

Domyślnie

A mnie się to zdjęcie podoba tak jak niewiele ostatnio kadró. Zazdroszczę - pozytywnie, rzecz jasna.

Domyślnie

Za Dune, spróbowałbym zrobić kadr przesunięty w prawo co najmniej o tyle, żeby zmieściły się panele oświetleniowe w LG.
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Domyślnie

Obawiam się, że przesunięcie kadru w prawo pokazałoby resztę tunelu, która jest czarna (albo nijaka). Mi ten kadr w obecnym wydaniu bardzo się podoba.
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

Jakbys tam byl, kolego seru- "zaraz po prawej" malo ladnie sie zaczyna- widac tego "maloladnie" niewielki fragment przy prawym brzegu kadru.

Uprawnienia umieszczania postów