Szukaj
straszne...
dobrze widze.. to auto jest wbite w ziemie..![]()
straszna to jest ludzka ciekawość. to dlatego gazety typu fakt się nieźle sprzedają.
Ciekawe czy jechali w pasach bo na przedniej szybie takie dziwne ślady...
o rany...Mam nadzieję że nikkomu się nic nie stało
TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
Pozdrawiam Piotrek
ajjjjLudzie z Opla wyszli cało? Chyba poduchy były więc powinni być cali!
Dyziek - co im po poduchach, jak na szybie 2 ślady po uderzeniach głową - nie będę rozpoczynał dyskusji, ale ta fotka to powinna być z dedykacją dla fanów nadmiernej prędkości i jazdy bez pasów...
może tak może nie... nie zawsze takie ślady powstają w skutek uderzenia głową biorąc pod uwagę to że zdjęcie jest 2D to nie możesz powiedzieć czy szyba opla jest wklęśnięta czy posiada charakterystyczne ślady od walenia głową (jazda bez pasów), może być też tak że coś leżało na przednim siedzeniu np aktówka, torebka albo inne takie i masz swoją głowę na przedniej szybie po stronie pasażera... nadinterpretujesz fakty. Takie ślady w przedstawionym układzie równie dobrze mogły powstać od od uderzenia podłogą toyoty o słupek A pasażera. fantazja jest wskazana przy pisaniu powieści typu fantasy ale bez przesady nie wszystko złoto co się świeci, a gromowładne głosy grzmiące z telewizorów o panującym powszechnie drogowym piractwie to lekka przesada nastawiona na krwiożerczą naturę człowieka.
To "klasyczne parkowanie" w rowie... jedyna na co warto zwrócić uwagę (dodatkowo) to fakt odpalenia kurtyn w toyocie świadczące o uderzeniu bocznym i to z obu stron - choć i ja mogę się mylić, nie jestem ekspertem.
Nadmierna interpretacja nie wnosi nic dobrego...
ja bym je nazwal " toyota górą"
ostatnio znajomy znajomego mowil, ze zlapali go na motorze jak przekroczyl predkosc ... jechal po w-wie 240 km/h - myslal, ze sie zachwyce ale mnie to raczej przeraza
brawo dla ludzi, ktorzy jada przez mala wioske 180 km/h - slyszalem o takich
Od razu mi się przypomniało; w zeszłą sobotę pochowaliśmy moją 23 letnią kuzynkę...
http://www.milicz.policja.gov.pl/www...&numer=31&menu
niech to też będzie przestroga.
Skontaktuj się z nami