Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Ruiny Loret

Domyślnie

Hej Corrado - sprawa wyglada tak - pojechalismy tam poznym popoludniem 3 maja - wiec dzien wiesz i pora ogolnie ,ze sie tak wyraze leniwa - nie bylo doslownie nikogo tam na posesjach wiec nikt nam zycia nie uprzykrzal.
    Co do krypy to normalnie sobie stala przy stawie w rogu - wiec bez zbednych ceregieli wzielismy ja na rajd i tyle. Jak jest tam w normalne dni pojecia nie mam - ale prawda jest, ze przy stawie buduje sie jakis domek - wiec byc moze na tygodniu ktos tam sie kreci ?

Domyślnie

Pozwole sobie dodac jeszcze 2

corrado
    Gość

Domyślnie Hej!

Widzę więc że to była akcja na partyzanta , w dodatku udana. Jeszcze raz dzięki za informację. Jesli lubisz ruiny, zamki itp. to możesz skoczyć do Jakubowic Murowanych pod Lublinem (ruiny pałacyku - zamku), Krupe pod Krasnymstawem (nawet spory obiekt - ruina pałacu), albo do Garbowa na trasie warszawskiej (ruina a właściwie frontowa ściana starego kościoła i gdzieś w pobliżu stary cmentarz). Chyba ze znasz te miejsca na pamięć . Jeśli znasz coś ciekawego na lubelszczyżnie to daj znać. pozdrawiam!

bombel
    Gość

Domyślnie

Ostatnie najbardziej mi się podoba.

Co prawda cienie w trawie (tej bliskiej) i na drugim planie wydają mi się ciut zbyt mocne, ale rozumiem, że taką konwencję przyjąłeś. Poza tą uwagą - bardzo ładny, spokojny i stonowany, a jednocześnie atrakcyjny landszaft.

Pozostałe zdjęcia też dobre, ale to ostatnie - prima!

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów