Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Tatoo Master Piece

Witam

Choć zdjęcia mogą być zaliczone do działu reporterki, zamieszczam je wśród ludzi - bo to oni zdecydowali się podkreślić swoją osobę tatuażami.
    Niektóre z nich są istnym dziełem tworzonym niejednokrotnie przez kilka lat.

Zapraszam do obejrzenia i pozostawienia komentarza - jak pisałem wcześniej nie ludzi a zdjęć
    Pełną Galerie znajdziesz tutaj

Zdjęcia były robione w malutkim pomieszczeniu (przebieralnia ok 10m2) gdzieś za sceną w krakowskiej Rotundzie, podczas I Ogólnopolskiego Festiwalu Tatuażu w Krakowie.

Zdjęcia mają pokazać ludzi i ich zamiłowanie do swoistego Pernament Body Painting'u

1)

2)

3)

4)

6)

7)

Pozdrawiam

Paweł

ps.
    Serdeczne dzięki dla Mateusza i Wojtka za użyczenie sprzętu oświetleniowego - trzech nas pstrykało jednocześnie... szaleństwo.... THX
    śluby, robaki, i dzieciaki a także wyprawy
    Pawel Borowka
    <')(((<-( <')(((<-( The deeper I go
    <')(((<-( The better I get

Domyślnie

2, 7 i 8

super i szczerze gratuluję

Domyślnie

Niesamowite - bardzo dobrze widać tatuaże, a równocześnie pokazałeś osobowość ich posiadaczy.

Domyślnie

ładne zdjęcia, ładnie pokazujące tatuaże i ich właścicieli. Ładnie oświetlone, ładne kadry. czego więcej chcieć.

Domyślnie

super naprawde super portrety

Domyślnie

mi niestety nie do konca sie to widzi
    1 kadr dla mnie odpada
    na 3 ciecie dolu troche niezdecydowane
    swiecace twarze modeli tez mi sie srednio podobaja, chyba ze tak chciales
    nie do konca, rowniez, widze potrzebe stosowania krotkiej ogniskowej na ostatnim foto, chyba ze tez tak chciales, jendak to akurat jakos mi nie lezy
    choc, faktycznie, fajnie pokazales osobowosci, to jednak odbior tych zdjec, juz dla mnie nie jest taki fajny
    pozdrawiam
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wupi Zobacz posta
    mi niestety nie do konca sie to widzi
    1 kadr dla mnie odpada
    na 3 ciecie dolu troche niezdecydowane
    swiecace twarze modeli tez mi sie srednio podobaja, chyba ze tak chciales
    nie do konca, rowniez, widze potrzebe stosowania krotkiej ogniskowej na ostatnim foto, chyba ze tez tak chciales, jendak to akurat jakos mi nie lezy
    choc, faktycznie, fajnie pokazales osobowosci, to jednak odbior tych zdjec, juz dla mnie nie jest taki fajny
    pozdrawiam
    co do świecenia się twarzy - tak, sam ad tym ubolewam bo było by po prostu inaczej, ale małe pomieszczenie i dodatkowy 3 fotografów 2 lampy, brak głupiego małego okienka aby przewietrzyć, powodowało zaduch i pocenie sie, a wszystko w biegu aby złapać kolejnych śmiałków ....

Pozdrawiam

Paweł
    śluby, robaki, i dzieciaki a także wyprawy
    Pawel Borowka
    <')(((<-( <')(((<-( The deeper I go
    <')(((<-( The better I get

Uprawnienia umieszczania postów