Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Sobotnie Gwiazdy

Dwa kadry z nocnego wypadu na gwiazdy , Zapraszam

Domyślnie

Ło kurna... o ile malowanie światłem podoba mi się (bo jest kreatywne i każdy ma na to swój sposób) tak tutaj chyba mija się z celem. Bardziej bym widział te 2 zdjecia połączone w jedno. Mam na myśli: rozmyte gwiazdy z malowaniem światłem... czysta poezja kolorów i ruchu na zdjęciu.... plastyczne wykorzystanie swiatła. I odwrotnie, dobrze naświetlony dół z 1 i niebo ze zdjecia 2 i mamy dobrze zrobioną astro fotografię.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Zgadzam się w stu procentach. Aż z wrażenia napiję się scotch whisky, niestety blended .

Domyślnie

No panie, widzę że miejscówka podeszła Szczerze mówiąc nie wierzyłem gdy zapowiadałeś że się tam wybierzesz na nocne zdjęcia, a tu takie zaskoczenie.
    Ale żeby się poczepiać - wiem, że w ten sposób masz więcej nieba, które jest celem tej wyprawy, ale trochę mnie razi waląca się dzwonnica. I chyba oprócz tego leci w prawo. Nie wiem czy nie ciąłbym jeszcze trochę dołu (zwłaszcza na jedynce, bo jakiś atrakcyjny nie jest). Malowanie na dwójce - trochę wieś śpiewa i tańczy, głównie za sprawą tych najjaśniejszych a krzywych linii
    Musimy się razem na takie nocne foto wybrać, pokażesz co i jak - ale gdy się zrobi trochę cieplej...

Domyślnie

przy takich zdjęciach zawsze coś się będzie lekko walić ale tym razem i tak coś tam prostowałem , a malowanie to wygląda jak z odpustu ale zabawa przednia

Domyślnie

Fajne zdjęcia i miejscówka
    ps
    A czy można wiedzieć gdzie ten kościółek znalazłeś ?

Domyślnie

Woładz , wieś za Dynowem

Uprawnienia umieszczania postów