Szukaj
Pawle, detale, detale, detale. Na 1. widać klonowanie a'la copy-paste na podłodze, podobnie na 2. Na dodatek na 2 zdublowałeś jakiś syfek na podłodze, który de facto powinieneś usunąć. Poza tym na fotach 1-4 jest dość nienaturalnie pod kątem kolorystyki, tzn. sztucznie wygląda według mnie podłoga, jest jak wyjęta z wersji B&W. Rzuca się to w oczy i mnie nie do końca przekonuje. Z 1-4 najbardziej podoba mi się kadr 2 i 3. Na 6 poświata przy krawędzi reflektor-niebo + nieco brudu przy znaczku S60. 7-10 okej, na 9 wywaliłbym tylko syfek z fotela.
Zaraz, czyli autor na 1 i 2 wystemplował kawałki podłogi, a nie dał rady ogarnąć tego czerwonego słupka od strony kufra? Natomiast zdjęcia w środku są całkiem fajne.
D7000 D40 | S 10-20/4.0-5.6 | N 18-105VR | N 35/1.8 | N AF 80-400VR | SB-400 SB-600 | Moje the best fotki.
Podloga to pikus w porownaniu do tego czarnego tla pomalowanego byle jak, tak samo malowanie szyb samochodu (na 2 zapomniales o tylnej szybie, a).na 3 i 4 troche przesadziles z zaciemnieniem wnetrza). cos kulawo z obsluga PS'a u kolegi :P
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Ojj... Niestety to wygląda jakbyś te fotki w Paincie obrabiał, a nie PS. Pierwsze cztery ciekawe kadrowo, ale obróbka to dramat niestety. Chyba za bardzo się spieszyłeś z publikacją materiału. 5 miękka, 7 poruszona, na 9 brud w samochodzie aż razi (i to nie tylko na fotelu).
Przecież umiesz dużo lepiej.
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Ogólnie problemy z kadrowaniem. Zawsze coś nie potrzebnego na pierwszym planie. A to jakiś słupek albo kierownica.
D 3100 - N 18-55, N 55-300, Helios 44-4, Industar 61.
Skontaktuj się z nami