W zasadzie po raz pierwszy spróbowałem kliknąć auto, dajcie znać, co poprawić, albo gdzie są jakieś dziwne błędy.
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Szukaj
W zasadzie po raz pierwszy spróbowałem kliknąć auto, dajcie znać, co poprawić, albo gdzie są jakieś dziwne błędy.
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Nierownormierne oswietlenie, maska i blotnik zginely w cieniach, tak samo jak opony. tam gdzie doswietlane za mocno blysniete i za bardoz punktowo. swiatlo pod samochodem tez nei pomaga. brudne szyby, na karoserii pelno odlblaskow do usuniecia.
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Ekspozycja 30 sekund, manualna lampa do reki i blyskasz wokol samochodu i na nim. Wbudowana lampa nic nie zdzialasz w takich warunkach.
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
SerU jakos nie wydaje mi sie zeby to wbudowana lampa bylo blyskane :P bo jak blysnac z boku czy za samochodem majac aparat na statywie? :P
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
To ISO max w dół, przymykasz szklo i robiszChociaz mi ostatnio się na 15 s udało auto obleciec dookola.
.
Zapytałeś o TTL - stąd moja rada żeby wziąć manualną lampę w rękę i biegaćW TTL-u ciężko naświetlić jeden kadr kilka razy
A lampa wbudowana sam nie wiem skąd mi się wzięła - potraktowałem to raczej jako dygresję
A na wydłużenie czasu, poza radą qualina jest jeszcze jeden sposób - filtr polaryzacyjny. W nocy w sumie mało przydatny do redukowania odbić, ale światło zatrzymuje![]()
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Jak zaczniesz robić dobre foty to dałoby radę dogadać się na sesje. Ty miałbyś co focic, a oni mieli by w zamian foty reklamowe. Ale przy tym co tutaj pokazałeś to jeszcze sporo pracy Ciebie czeka![]()
.
Skontaktuj się z nami