Szukaj
Skąd masz dostęp do takich zabawek?DB9 to przepiękny samochód. I ten dźwięk silnika...
akurat ta flara na 3 w dość istotnym miejscu czyli na paszczy auta, to mi nie pasuje![]()
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
No to już wiadomo kto trafił 30 milionów w dużego lotkaDwójka mi się bardzo podoba. Niby nic na niej nie ma a ma to coś w sobie.
Umbra, a to tu, a to tam
AdamC2, tiaaadzięki
coach_lodz, to dla Ciebie bez flary
6.
a jakieś tam inne jeszcze tu: http://pskrzypczynski.blogspot.com/2015/02/db9.html
ekstra, dziękówa... super to autko jest![]()
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
Kurczę. No nie.
IMHO najlepsza 3-ka, ale ta flara dyskwalifikuje to zdjęcie. Flary są fajne na "prospektowych" fotkach, o ile są dodane świadomie w PS. 6-tka to już nie ten kadr
Jak paczam na 1-nkę to mam wrażenie, że zabrakło 5 cm do symetrii. Na 5-tce dziwne odbicia w zderzaku.
Ogólnie OK, ale ten set nie zapadnie na długo w mojej pamięci i piszę to przez pryzmat tego, co oglądałem Twojego autorstwa, Pes![]()
Fura OK, ale wiesz co...Ale z czarnym tak jest...i to jeszcze w takim otoczeniu
Nie wiem dlaczego, ale mam nieodparte wrażenie, że na pierwszym i ostatnim środek zdjęcia wypada pomiędzy W i E w rejestracji, a nie tam, gdzie powinien - coś rzeczywiście jest na rzeczy z symetrią.
Poza tym generalnie strasznie nisko go potraktowałeś
Wybieram 1, 4 i 6.
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Super set no i super Aston!Najbardziej podoba mi się frontalne ujęcie.
Skontaktuj się z nami