Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Agnieszka

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Red face Agnieszka

Witam wszystkich Forumowiczów i tym podobnych!

Z pewną nieśmiałością podsyłam moje drugie publiczne podejście to tej kategorii tematycznej .
    Ponadto po raz pierwszy w życiu zdecydowałem się podłubać troszkę w PS - wypociny zamieszczam poniżej.

Co myślicie o tym zdjęciu?? Proszę o słowo "zachęty" gdyż mam dość spory ogródek do skoszenia.

Pozdrawiam
    AK

PS. Robiłem to na baaaaardzo kiepskim LCD - mam nadzieje, że na czymś normalnym wygląda strawnie...
    => całe życie zastanawiam się co tutaj umieścić <=

Domyślnie

Jak na pierwsza dlubanine w PS, to mozna tylko pogratulowac...
    Co prawda troszke zalatuje plastikiem, bo zanim sie dobrze przyjrzalem to mialem wrazenie, ze to render ale nie jest zle... Poza tym -- calosciowy odbior tez bardzo przyjemny.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Bardzo podobaja mi sie kolorki.
    Za Stigiem.... jesli to pierwsza dlubaninka w PS'ie to ja swojej pierwszej nie bede pokazywal Jeszcze nie ma takiego dzialu na forum

Domyślnie

ogolny odbior bardzo fajny
    jedyne co bym zmienil to tlo, no i cien na szyi moglby byc troche bardziej miekki
    pozdrawiam
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wupi Zobacz posta
    ogolny odbior bardzo fajny
    jedyne co bym zmienil to tlo, no i cien na szyi moglby byc troche bardziej miekki
    pozdrawiam
    Całkowicie zgadzam się w kwestii tła - też mi ono nie pasiło. Nie chciałem za bardzo przy tym majstrować, gdyż hmmm rzemiosło mam tak średnio na jeża opanowane. Pozostaje mi w przyszłości robiąc fotę bardziej zwracać uwagę .
    Mam natomiast pytanie odnośnie cienia - fakt i on mógłby być bardziej miekki, lecz nie mam za bardzo pomysłu jak coś takiego osiągnąć. Jakieś wskazówki??

Pozdrawiam
    AK
    => całe życie zastanawiam się co tutaj umieścić <=

Domyślnie

twarz blada jak moja ściana za monitorem :)
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    www.photolink.pl : Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akrzykalski Zobacz posta
    Mam natomiast pytanie odnośnie cienia - fakt i on mógłby być bardziej miekki, lecz nie mam za bardzo pomysłu jak coś takiego osiągnąć. Jakieś wskazówki??
    Tak by pasowalo (po lewej oryginal, po prawej -- po zmiekczeniu)?

D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Uprawnienia umieszczania postów