Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Mały problem?.. D70s

heyah... przed chwilą natknąłem się na małą defiladę na jednej z ulic mojego miasteczka.. tak czy inaczej zacząłem masowo robić zdjęcia i niepokoi mnie fakt, że jedno z nich wygląda:
    http://img519.imageshack.us/img519/5345/dsc0059ao3.jpg
    może ma z ktoś z was pomysł czym może to być spowodowane?

Domyślnie

jakims bledem w kazdym razie ja bym sie nie przejmowal - na ponad 10000 zdiec moim d70 takie cos raz mi sie przytrafilo. oczywiscie glupio by bylo, gdyby akurat motywik ten wyskoczyl na potencjalnym zdieciu zycia, ale to jest relatywnie malo prawdopodobne

Oszczędny w słowach Awatar KONRADOO
    Miasto
    Aleksandrów Łódzki

Domyślnie

Też miałem kiedyś taki przypadek (serce w gardle) .Fota do kasacji i wszystko ok

Domyślnie

Miałem cos takiego na 3-4 fotach zaraz w pierwszych dniach po kupnie aparatu - sformatowalem karte kilka razy dla bezpieczenstwa i nie powtorzylo sie ani razu od tamtego czasu, czyli od poltora roku. Bez paniki
    5D, 28 1.8, 17-35 2.8-4, 50 1.4, 85 1.8

Domyślnie

nigdy mi się nie prztrafiło i mam nadzieję, że mi sie nie przytrafi. Chyba by mi serce wyskoczyło...
    D7100 + N18-70 f3.5-5.6 + N50 f1.8 + N55-200VR + Metz48AF1

Domyślnie

Hej, bardzo fajna galeria. Od tygdonia mam D50 ale z 18-50. Niestety moim fotkom daleko jeszcze bardzo do Twoich. Mógłbys podzielić się informacją o literaturze, z której uczyłeś się (chyba, że nie korzystałeś). Pozdrawiam i jeszcze raz gratki za fajne fotki.

Domyślnie

hmmm nie wiem może faktycznie to nic groźnego bo wziąłem aparat w łapę i pojechałem trzy serie serią po najniższej jakość co dało jakieś 1200zdjęć na serię i nic podobnego się nie zdarzyło..

Domyślnie

nie była to przypadkiem ultragejowska manifa? - to tłumaczyło by ten róż A tak powznie to dobrze że reszta jest ok.

Domyślnie

A nie było to przypadkiem tak, że sciągnąłeś zdjęcie z karty przez okienka (przeciągając z okna do okna)?
    Ja miałem, takie coś że przerzucałem sobie rawy, które na aparacie były ok i na 100 zdjęć, 2 były skopane, w ten sposób, że na pewnym obszarze przy lewej krawędzi było coś jak u ciebie, ale zielono. W Linuksie jak wkładałem kartę do usb to odpala się GNOME'owski importer i pyta gdzie chcę przerzucić, przerzucam (trwa to nieco dłużej niż normalne przegrywanie) i przy takim sciąganiu nic mi się nigdy nie skopało. Dziwadła działy mi się na D80 + SD sandisk ultra II 2GB USB, na wcześniejszym zestawie D50 + SanDisk uII 512MB USB nic takiego nie miałem. tej mniejszej karty używałem narazie z D80 tylko raz (mam ją jako rezerwę) i narazie nic nie było.

sory, że przynudziłem,... może się komuś przyda.
    DeSiedemset + FE + AF_50/1.4D + AF_35/2D + 105/2.5 AIS + AF_18-35/3.5-4.5D + Tamron 28-75/2.8 + SB600

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów