Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Oszczędny w słowach Awatar qwe
    Miasto
    Platerówka

Domyślnie

naciskam i zanika na chwilkę podgląd ale dalej nie widach efektów

Domyślnie

Wciśnij "D", aby przejść do modułu "develope", a potem jeszcze raz "D".
    Jeśli masz pozmieniane skróty klawiaturowe, to wejdź w moduł "develope", jeśli masz zwinięty, to rozwiń dolny pasek (ten z biblioteką zdjęć), a tam po lewej stronie pobaw się opcjami na ikonie pierwszego od lewej monitorka (main display). Wygląda to jakbyś miał na stałe włączony podgląd zdjęcia sprzed obróbki.
    clusca
    Fufu X

Domyślnie

@qwe

Podepnę się pod temat. Udało Ci się rozwiązać problem z LR ? Ja mam jeszcze gorzej, o czym pisałem w innym wątku. Zainstalowałem najnowszego triala LR 5. Przy próbie importu zdjęć do LR nie pokazuje mi podglądu miniaturek importowanych zdjęć (widzę tylko puste, szare prostokąciki). W Developerze ta sama sytuacja. Po wybraniu zdjęcia widzę tylko duży, szary prostokąt. Problem dotyczy zarówno JPG-ów jak i NEF-ów. Próba reinstalki LR-a bez rezultatu. Laptop z systemem Windows 8.1, aktualne sterowniki do grafiki. A może LR nie "lubi się" z innym softem. Mam jeszcze najnowszego NX-D.
    D7100 NIKKOR AF-S 18-55 mm, TAMRON SP 70-300 mm, SIGMA DC 17-50 mm EX HSM
    PC : ASUS Z170, Procesor : i5-6500, Pamięć : 16 GB, Dysk : SSD 250 GB + HDD 1 TB, Karta grafiki : Gigabyte Nvidia GTX1050 Ti System operacyjny : Windows 10 Home 64-bit.

Domyślnie

Tutaj dodałeś jedną ważną informację - mianowicie, że nie widzisz również podglądu zdjęćia w Develop. Po lekturze tego wątku wychodzi, że to nie wina LRa jako takiego, tylko systemu (choć jak zaradzić, to nie wiem) i w tym kierunku bym szukał...
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów