Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Sara ponownie

Domyślnie

więc co jest na tych zdjęciach?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kartofelinder Zobacz posta
    Ja też tak je odbieram. Natomiast doszukuje się jakiejś spójności w obrębie jednego zdjęcia, treści, czy jakiegoś nastroju, który byłby zamierzony. Nie musi to być nic wydumanego, ale bez takiej zawartości zdjęcie zdaje się puste, pokazujące jedynie wygląd czegoś.

Pytałem więc bardziej, czy coś takiego miałeś w głowie, czy po prostu pozostawiles zdjęcia bez treści.
    nie czaje ..... pytasz czy chciałem zrobić takie zdjęcia czy tak po prostu same się zrobiły i są ?
    Zapraszam
    FANPEJDŻ & BLOG Zapraszam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kartofelinder Zobacz posta
    więc co jest na tych zdjęciach?
    Serio pytasz? Chyba widać. Jedną interpretacje zdjęcia napisałem, do pozostałych dorób sobie każdą inną

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slimiro Zobacz posta
    nie czaje ..... pytasz czy chciałem zrobić takie zdjęcia czy tak po prostu same się zrobiły i są ?
    Coś w ten deseń. Jeśli chciałeś zrobić takie, to dlaczego? Dlaczego takie tło i takie spojrzenie. Co chciałeś zbudować?

Cytat Zamieszczone przez stanseba Zobacz posta
    Serio pytasz? Chyba widać. Jedną interpretacje zdjęcia napisałem, do pozostałych dorób sobie każdą inną
    Ja się tylko staram zasiac jakąś konstruktywną dyskusję

Domyślnie

Za dyskusją jestem zawsze.

Domyślnie

zazwyczaj staram sie zeby bylo zmyslowo i sexownie. czemu tak ? tak mi sie podobalo bez wiekszej filozofii
    Zapraszam
    FANPEJDŻ & BLOG Zapraszam

Domyślnie

poprawne technicznie i politycznie. amen

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów