Witam! Jest to mój pierwszy post na forum, dlatego chciałem sie przywitać i wrzucam swoje pierwsze wypociny poddając sie krytyce. Pozdrawiam![]()
1.
Szukaj
Witam! Jest to mój pierwszy post na forum, dlatego chciałem sie przywitać i wrzucam swoje pierwsze wypociny poddając sie krytyce. Pozdrawiam![]()
1.
Witamy witamy
Na początek na zachętę z buta
A poważnie - trochę brak mi włosów na zdjęciu (ciemno) a zęby aż biją swoją żółcią. Na początek fotka niezła, niosąca emocje ale obróbka kuleje, oj kuleje...
Al "CAPONE" Bundy
Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.
skup sie, zeby dobrze doswietlic wlosy, bo teraz patrzac na twarz -- ekspozycja jest niby poprawna, a z wlosow robi sie tylko czarna plama...
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
No brakuje mi 3-go zródła swiatła zeby tlo i z tyłu doswietlić. Narazie to tylko prowizorka, dzięki za rady.
3.
Drugie nieostre więc kosz a ostatnie... hmmm... mina modelki fajna![]()
Al "CAPONE" Bundy
Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.
pierwsze dwa wygląda jak był łapał ostrość na ustach. 3 super, świetna mina modelki.
pozdrawiam
Według mnie świetne próby - widać, że eksperymentujesz i to jest w tym fajne. Jedynka i trójka najlepsze. Powiem więcej - przemawiają do mnie bardziej, niż niektóre wycyzelowane (czy zdjęcie może być takie?) - w każdym razie dopieszczone do granic portrety studyjne pojawiające się tu i ówdzie.
Nie znam się wystarczająco dobrze, aby dawać jakieś wielkie rady - moim zdaniem możnaby nieco przymknąć tę 50-tkę, bo miejscami jest nieostro. Jak jest możliwość oświetlenia, to chyba nie ma sensu jechac na f/2.
Pozdrawiam i czekam na więcej.
3 skupia wzrok. Cos sie dzieje. Ladnie.
2 no niestety - ostrosc na ustach a nie na oczach...szkoda.
3 super zatrzymuje oko na dluzej, a reszta tak jak mowia poprzednicy
Skontaktuj się z nami