Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Na kanapie...

Domyślnie Na kanapie...

Witam! Jest to mój pierwszy post na forum, dlatego chciałem sie przywitać i wrzucam swoje pierwsze wypociny poddając sie krytyce. Pozdrawiam
    1.

Domyślnie

Witamy witamy
    Na początek na zachętę z buta

A poważnie - trochę brak mi włosów na zdjęciu (ciemno) a zęby aż biją swoją żółcią. Na początek fotka niezła, niosąca emocje ale obróbka kuleje, oj kuleje...
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Domyślnie

Ok 1 lekko poprawione na ktorym praktycznie nie bylo obrobki

2. Idzie drugie, z krytyka walcie smialo bo niedawno zakupiłem 2 lampki i kilka teł i eksperymentuje

Domyślnie

skup sie, zeby dobrze doswietlic wlosy, bo teraz patrzac na twarz -- ekspozycja jest niby poprawna, a z wlosow robi sie tylko czarna plama...
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

No brakuje mi 3-go zródła swiatła zeby tlo i z tyłu doswietlić. Narazie to tylko prowizorka, dzięki za rady.
    3.

Domyślnie

Drugie nieostre więc kosz a ostatnie... hmmm... mina modelki fajna
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Domyślnie

pierwsze dwa wygląda jak był łapał ostrość na ustach. 3 super, świetna mina modelki.
    pozdrawiam

Domyślnie

Według mnie świetne próby - widać, że eksperymentujesz i to jest w tym fajne. Jedynka i trójka najlepsze. Powiem więcej - przemawiają do mnie bardziej, niż niektóre wycyzelowane (czy zdjęcie może być takie?) - w każdym razie dopieszczone do granic portrety studyjne pojawiające się tu i ówdzie.

Nie znam się wystarczająco dobrze, aby dawać jakieś wielkie rady - moim zdaniem możnaby nieco przymknąć tę 50-tkę, bo miejscami jest nieostro. Jak jest możliwość oświetlenia, to chyba nie ma sensu jechac na f/2.

Pozdrawiam i czekam na więcej.

Domyślnie

3 skupia wzrok. Cos sie dzieje. Ladnie.
    2 no niestety - ostrosc na ustach a nie na oczach...szkoda.

Domyślnie

3 super zatrzymuje oko na dluzej, a reszta tak jak mowia poprzednicy

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów