Close

Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: V-Flat

Domyślnie V-Flat

Witam z czego zrobic ten tzw V-flat, w stanach ten material nazywaja foam core, jakies pomysły?

Domyślnie

płyty piankowe
    możliwość kupienia hurtowo w paczkach po 12, 24, 48 , gdzie cena wychodzi ok 70zł za sztukę 140x300cm....
    są to płyty marek KAPA lub FOAM-X, czasem można znaleźć GATOR board ale tylko w hurtowniach, które sprowadzają z europy...

ciężko dostać pojedyncze sztuki w dużym rozmiarze i najlepiej, żeby były z jednej strony białe z drugiej czarne...

w wielu polskich studiach używa się wielkiego styropianu pomalowanego z jednej strony na czarno
    zawsze myślałem, że studia kupują gdzieś ogromne arkusze styropianu 1x2m, jednak ostatnio na backstageu ze studia stawki widziałem, ze są to miejsze płyty połączone razem
    zrobiłem niedawno taki myk z łączeniem płyt styropianowych i wyszedł mi panel 1,5x2,5m, jednak został on pokryty siatką do styropianu i podwójną warstwą kleju z obu stron
    będzie on służył za przenośną ściankę, ale po nałożeniu na niego całego worka kleju zyskał on znacząco na wadze

Uprawnienia umieszczania postów