Szukaj
Pod wpływem ostatniej wymiany zdań muszę powiedzieć, że znalazłem nową 'magiczną' cechę magicznego sposobu trzymania aparatu! Na początku pomyślałem, żeby ją ujawnić wyłącznie userom, którzy wykupią roczny plan subskrypcyjny - ale co tam, ta magiczna cecha pójdzie jeszcze jako darmowy update (v. 1.1) obecnego tutoriala.
OK, podaję:
magiczny sposób trzymania aparatu, aby fasady się nie waliły działa niezależnie od tego, czy kadr jest pionowy, poziomy, czy kwadratowy.
Czyż to nie jest prawdziwie piękne? Nie dość że długo, z trudnym słownictwem, z finezyjnym dowcipem i perwersyjnym czymś tam - to jeszcze z darmowym updatem? Raj, no czysty raj na ziemi!
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
Toż to szok, ktoś, tak zwyczajnie za darmo, dzieli się swoją wiedzą
możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby
A podatek od darowizny zapłacił?
Prywatnie: Z6 || N14-30/4s || N24-120/4s || N40/2 || N85/1.8s || SB-600 || YN560
Służbowo: R6 || T24-70/2.8 G2 || C70-200mm f/2.8L IS III USM
ZAJRZYJ I WEŹ UDZIAŁ:
>>RAWki<=>ZADANIA TEMATYCZNE<=>FOTOGRAFIA MIESIĄCA<<
Toż to normalne żyjemy w świecie promocji
D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
Grecja2013
klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział
Moim zdaniem ,,nei'' zamiast ,,nie'', stało się charakterystyczne dla Twoich wypowiedzi Czasem jak czytam posty, jak leci, nie patrzę kto pisze. Ale jak trafię w zdaniu na ,,nei'' już wiem że to jest 2pompony i to jest rzeczowy wpis Powinieneś zastrzec te ,,nei'' jako znak towaru zastrzeżony, używany w zdaniach Artykuł bardzo pożyteczny, poparty przykładami (nie tylko wymądrzanie się) A co najważniejsze napisane z ,,jajem''
Pozdrawiam
FuFu X100T
Było D90, D7000, D7100, D610 i wiaderko słoików
Moje tereny https://500px.com/sesio/galleries/gluszyca
Poradnik luksusowy, ciekawie napisany. Zastanawiam sie tylko czy trzymanie poziomu nie wiąże się z zachwianiem pionu fotografa, ale na razie się zastanawiam, więc nie drążę dalej.
Co do "nie" nie ma takiej możliwości, żebym nie napisał nei gdy piszę szybko. U kolegi występuje to samo zjawisko. A ciekawe też: "łą" zamiast "ła". To u mnie też występuje, ale to nie wątek o pisaniu.
To jak się już tam chawlimy to ja też podobnie piszę z tym nei i altem :P
Zakładamy jakąś grupę wzajemnej adoracji? D:
Prywatnie: Z6 || N14-30/4s || N24-120/4s || N40/2 || N85/1.8s || SB-600 || YN560
Służbowo: R6 || T24-70/2.8 G2 || C70-200mm f/2.8L IS III USM
ZAJRZYJ I WEŹ UDZIAŁ:
>>RAWki<=>ZADANIA TEMATYCZNE<=>FOTOGRAFIA MIESIĄCA<<
Pobieżnie przejrzałem, ale jak dla mnie wystarczy poziomica w głowicy statywu albo wirtualny dwuosiowy horyzont wbudowany w każdą nową lustrzankę Nie mówiąc o tym, że często się krzywi specjalnie po to, żeby zmieścić obiekt w kadrze, a potem kadruje się na kompie. No ale fajnie, że ci się chciało.
A robiąć z ręki też nie trzeba być super precyzyjnym, od kiedy adobe dodało do swoich programów automatyczne prostowanie do pionu, życie stało się prostsze
duzy brzydki nikon i mala ladna sigma dp1
"Inter caecos luscus rex."
Homer
Medice, cura te ipsum.
Skontaktuj się z nami