Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Radzionków

Domyślnie aparat dla żony

Chcę kupić aparat żonie aby mogła w miarę komfortowo fotografować przede wszystkim naszego syna,(3 latek) . jak to każde dziecko dość szybko się przemieszcza,więc wymagania są następujące szybki AF, krótki czas reakcji na spust migawki, dobre wysokie iso, cena w granicach 1000 1500 pln. może być kompakt albo bezlusterkowiec. dzięki z góry za informacje

Domyślnie

Polecam Samsunga NX1100 do kupienia poniżej 1000 zł.Mam i jestem zadowolony
    Samsung NX300,NX20, 18-55 OIS i 30mm f:2 50-200 OIS III

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez teo73 Zobacz posta
    Chcę kupić aparat żonie aby mogła w miarę komfortowo fotografować przede wszystkim naszego syna,(3 latek) . jak to każde dziecko dość szybko się przemieszcza,więc wymagania są następujące szybki AF, krótki czas reakcji na spust migawki, dobre wysokie iso, cena w granicach 1000 1500 pln. może być kompakt albo bezlusterkowiec. dzięki z góry za informacje
    Podchodzisz do tego od d... strony- jakiego koloru ma ulubiona torebka żony?
    coolpix L29

Domyślnie

OK, posiadający owy sprzęt polecają,bo jest najlepszy, ale czy tak trudno poszukać w necie? jest od licha tematów co do sprzętów i ceny, wystarczy poszukać!
    Ostatnio edytowane przez pako1 ; 30-01-2015 o 22:18
    D750 / / d500 / / N24-120f4 / / N35 1.8ed / / N85 1.8g / / N200-500vr / / sb700 /..... https://www.flickr.com/photos/114176014@N04/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NegLTD Zobacz posta
    Podchodzisz do tego od d... strony- jakiego koloru ma ulubiona torebka żony?
    A po drugie: czy zona ma juz nowego iphona 6 ?

Jak nie ma, to kupuj w kolorze torebki
    i nie trzeba aparatu
    ... ucze sie patrzec i widziec...
    i duqa z tego...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Radzionków

Domyślnie

jest tego trochę zgadza się, ale akurat w segmencie który mnie teraz interesuje nie mam kompletnie rozeznania, chciałbym dostac propozycję kilku modeli i na podstawie tej listy zacznę grzebać i czytać opinie i testy danego aparatu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez d90 Zobacz posta
    A po drugie: czy zona ma juz nowego iphona 6 ?

Jak nie ma, to kupuj w kolorze torebki
    i nie trzeba aparatu
    Ja za bezcen D3X wyrwałem na ebaju, umówiłem się na odbiór osobisty i gadka żeby obczaić czym się gościu zajmuje (pracuje przy scenografi w małej wytwórni filmowej, wcześniej robił jako asystent fotografa i to ten go namówił na ten aparat). Zapłacony, cena minimalna osiągnięta- mówię mu że interes życia zrobiłem bo za bezcen go sprzedał. A gościu na to: wiesz co, odkąd kupiłem Iphona to nim większość zdjęć robię, a że to dobry sprzęt tylko za duży żeby go brać na wakacje to niech lepiej komuś służy. Pierwsze myślałem że ściemnia. Jak mu się przyjrzałem to wyglądał jak nówka wyjęta z pudełka- bez zdjęć chciałem z 2000-3000 więcej licytować, jak go zobaczyłem to bym i 5k dorzucił.

Ale niestety ma jedną wadę- Jest czarny i nie pasuje mi kolorystycznie do mojego szarego plecaka Jakbym kupił iphona to bym za grosze dokupił do tego etui pod kolor plecaka- następnym razem będę mądrzejszy.
    coolpix L29

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez d90 Zobacz posta
    ...nowego iphona 6 ? Jak nie ma, to kupuj w kolorze torebki...
    Nie ma ajfonów w kolorze oberżynowym.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Notoryczna Zobacz posta
    Nie ma ajfonów w kolorze oberżynowym.
    przetłumacz "oberżynowy" na męski język to coś poradzimy.

sprawdziłem w google tłumaczu:
    https://www.praktiker.pl/produkty,1/...praj+fioletowy

tylko nie wiem czy torebka jest w wersji metalic czy nie- przy budżecie 1-1,5 tyś na lakier wystarczy.
    Ostatnio edytowane przez NegLTD ; 30-01-2015 o 22:57
    coolpix L29

Domyślnie

Pantone 262 c

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów