Witam, kilka strzalow z Lizbony.Zapraszam
1.
Private view by Ptrykpe, on Flickr
2.
Casa Madeira by Ptrykpe, on Flickr
3.
Roof story by Ptrykpe, on Flickr
Szukaj
Witam, kilka strzalow z Lizbony.Zapraszam
1.
Private view by Ptrykpe, on Flickr
2.
Casa Madeira by Ptrykpe, on Flickr
3.
Roof story by Ptrykpe, on Flickr
Pokaż coś więcej, te są takie O, w jedynce wykadrowałbym do mokrej posadzki. Numer dwa taki zwyczajny, czegoś brakuje, a trójki nie rozumiem.
No 1 fajna, ale trzeba ją wykadrować. Reszta kiepska według mnie.
Ja to moze pokretnie skkmentuje, ze na tych zdjeciach jest "tam". Brakuje natomiast "tu". Skutek jest taki, ze ogladamy zamiast uczestniczyć.
Ależ artystyczna wypowiedz hehe
Dzieki za komentarze, jezeli chodzi o jedynke to tez co pierwsze mi sie narzucilo to ciac do mokrej posadzki,uciolem i...zostawilem pierwsza wersje.A co do braku "tu" i uczestnictwa, coz probowalem,widac z nie najlepszym skutkiem...jeszcze raz dzieki za opinie, pozdrawiam
Będzie łatwiej jeśli podejdziesz bliżej. Z takiego daleka marne szanse. Jeśli już jesteś tak daleko to bym sugerował mocniej pracować otoczeniem. Jest go wtedy tak dużo, że warto aby pełniło jakąś funkcje i budowalo fotografię.
Dzieki za rady, niestety nie zawsze da sie z bliska.Jezeli chodzi o wypelnianie kadru to staram sie to robic logicznie.Jednak to jest ulica duzo przypakdkowosci jest w tym wszystkim.Trzeba to oganac, bede probowal dalej, okazji nie brakuje...
To też chyba dobre doświadczeni, chociaż jeśli nie da się w danych warunkach zrobić dobrej fotografii, to może lepiej po prostu nie robić jej wcale
Nie chodziło mi o żadne techniczne slogany typu wypełnianie kadru. Raczej o zamykanie jej w taki sposób aby całość miała uzasadnienie. Jeśli otoczenia na zdjęciu jest dużo, to niech ono dobrze owija temat. Tutaj tego zabrakło...
Skontaktuj się z nami