możliwe, ze łatwiej byłoby przeglądać pdfy an androidzie pod względem zamykania (przycisk wstecz) i powrotu do eksploratora plików
gorzej mogłoby być z szybkością ładowania pdfów, ale to też pewnie zależy od bebechów softu do ich otwierania
Szukaj
możliwe, ze łatwiej byłoby przeglądać pdfy an androidzie pod względem zamykania (przycisk wstecz) i powrotu do eksploratora plików
gorzej mogłoby być z szybkością ładowania pdfów, ale to też pewnie zależy od bebechów softu do ich otwierania
Mogę jeszcze parę rzeczy na temat Samsunga i Surface Pro dorzucić:
Ekran w Samsungu jest nieco lepszej jakości niż w Surface, zdjęcia nieco lepiej się prezentują, ale nie jest to jakaś drastyczna różnica, określiłbym to na 5-10%.
Samsung faktycznie dłużej pracuje na baterii. Nigdy nie mierzyłem, ale na oko ok. 30% dłużej. Za to w Surface bateria ładuje się do pełna w 2-3 godz., a w Samsungu 7-8 godz.
Piórko (czy też rysik, jak kto woli) w Surface dużo wygodniejsze, jak normalny długopis czy pióro, w Samsungu cienki patyczek jak do telefonu kom. W Samsungu piórko chowa się w obudowie, do Surface trzeba nosić za uchem albo dokupić okładkę z pętelką na piórko.
to zapewne miałeś do czynienia z samsungiem w wersji wi-fi z 8-rdzeniowym prockiem
ten z LTE ma spandragona 4 rdzeniowego, który wspiera szybkie ładowanie, więc nie zajmuje to już 7-8h (wg wszystkiego co znalazłem w sieci, nie doświadczenia)
również można dokupić do samsunga piórko wacom bamboo feel, który wygląda i waży tylko co porządny długopis (wiadomo, dodatkowy koszt i też się nie schowa w obudowie)
wczoraj znalazłem tez fajną stronkę w necie z postem listującym różnego rodzaju ultrabooki i "składaki" z widną 8.x i rysikiem: LINK
śledząc też prezentacje na CESie 2015 zaciekawiła mnie opcja od asusa transformer Chi ("Air") T300 z pełną windą i piórkiem aktywnym (prawdopodobnie z technologią wacoom ale jeszcze nie zostało to chyba oficjalnie ogłoszone... tak samo jak cena
)
Skontaktuj się z nami