Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 2pompony Zobacz posta
    No widzisz sailor, jakie jest życie... Człowiek się stara, wysila, wystawia te zdjęcia, a potem się zjawia taki ja i nie tylko podoba się takiemu co innego niż powinno, ale jeszcze uważa to za lepsze...

Smutne, nie? Trza dać odpór, a i od diskopolowców nawrzucać, choć człeka się na oczy nei widziało... Oj smutne to życie sailor, smutne...
    alez ja napisalem ze jedynie z kazdy ma prawo do wlasnego zdania i ze jedni lubia taka muzyka a inni inna. skoro utozsamiles sie z disco polo to juz nie do mnie pretensje. obaj jestesmy na tym forum na tych samych prawach i mamy prawo do wyrazania wlasnych opinii. ty masz takie zdanie, ja inne. tak trudno to przyjac?

a zycie smutne nie jest, przynajmniej na moje nie narzekam. owszem .. nie obrazilbym sie jakby bylo lepiej. milego dnia
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

oj oj nie wiedziałem że moje fotki wywołają taką dyskusję, ale Panowie to są tylko zdjęcia po co te przepychanki ja się naprawdę nie obrażę . Mimo wszystko dzięki za miłe słowa dla mnie kompletnego amatora jeżeli chodzi o fotografię studyjną i PS-a porównanie mnie do fotografii stockowej jest już olbrzymim komplementem, zresztą taki był zamysł tej sesji chciałem zrobić takie zdjęcia, może nie koniecznie wstawiać na stock, ale wzorowałem się na czymś właśnie takim. Miało być "sterylnie" czystko i poprawnie, trochę śmiesznie i intrygująco dużo czasu poświęciłem modelce chciałem żeby była jak najlepiej przygotowana do zdjęcia, nie rozumiem tylko czemu ktoś napisał że te zdjęcia mają płaskie światło ? czy to że nie ma czarnego jak smoła cienia na zdjęciu czyni je płaskim ? I ktoś tam jeszcze porównywał mnie do "qstry" z czego się bardzo cieszę niemniej uważam że to dwa kompletnie inne światy ja nie jestem artystą nie potrafię nawet pieska dziecku narysować więc skupiam się na technice wykonywania zdjęć i modelu może kiedyś przyjdzie czas na plenery na razie siedzę w moim micro studio 3x3 metry i robię portrety które będę dalej wstawiał jeśli forum pozwoli i cierpliwie czekał na komentarze, bo komentarze zawodowych fotografów dla mnie są dużo cenniejsze niż osób które nie mają pojęcia o fotkowaniu, a jak już się coś komuś spodoba to świętuję przez tydzień (i tak będzie tym razem ) pozdrawiam
    kupa sprzętu i brak talentu

Domyślnie

Modelka fajna, stylizacja też. Myślę jednak, że różu za wiele, żółty przejarany na foto nr 1 no i nie widać faktury skóry (no chyba że taki był cel).

Ogólnie na duży plus.

Domyślnie

rzemieślnicza dobra robota. Tyle i aż tyle. Bo wielu nawet tego nie potrafi. Oświetleniowo to zasadniczo przedszkole jest i bardziej mi się podobało w Twojej odsłonie drugiej. Ale przedszkole bardzo dobre, żeby nie było To naprawde fajne foty, bez wodotrysków ale i bez rzeczy do których można się na poważnie przyczepić. Cos w stylu, oglądasz i zapominasz. Ale nie po minucie a po dziesięciu minutach

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów