Szukaj
kupa sprzętu i brak talentu
drogi kolego, wiekszosc forumowych zawodowcow moze sie od kolegi uczyc.
I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr
Super prace, bo to już nie można nazwać fotki.
D 3100 - N 18-55, N 55-300, Helios 44-4, Industar 61.
1 jest świetna!
OM-D 10 Mk II
Rzadko komentuję portrety, bo na ogół mnie nei porywają. Owszem, bywają dopracowane, w większości bywają przedobrzone pod względem plastikowości czy innej sztuczności, bywają takie bez wyrazu, liche, bez kompozycji albo z kadrami kiepskimi, bywają też tak straszliwie artystyczne, że aż ten artyzm się wylewa uszami zgrzytając po drodze...
Prawdę mówiąc dawno nei widziałem tak przepięknie prostych, nieprzekombinowanych, bezpretensjonalnych - a jednocześnie tak pełnych uroku i pięknego światła portretów jak jedynka. Dwójka też nei odstaje, ale wolę te oczy z jedynki patrzące na wprost, niż w dal. Powiedzieć, że jest perfect to za mało, jest prze, przepięknie.
Autorze, dobrze powiedział Sufenta powyżej - sądzę, że te zdjęćia daleko odstają na plus od całej stawki tu obecnej. Czasem dawałem swoje prywatne PLUSY, WIELKIE PLUSY, a czasem PLUSY GIGANTY. Te zdjęcia według tej miarki zasługują na jedynego do tej pory i od lat PLUSA ATOMOWEGO!![]()
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
ty tak serio?![]()
wejdz na dowolnego stocka - bedziesz mial takich kadrow na peczki
bombel ... zmien bombelki ...jedynego do tej pory i od lat PLUSA ATOMOWEGO!![]()
to bardzo przyzwoity stokowy portret w bardzo plaskim oswieleniu z lekko za mocna gladzia szpachlowa, ale glamour tak lubi. pisanie o jedynych od lat atomowych plusach majac na forum prace np. qstry to takie mega slabe jest ..
wiem kazdy moze miec swoje zdanie .. ale wybacz szczerosc .. mi rece opadly bo od wielu bym sie mogl spodziewac podobnych wpisow ale akurat od ciebie? ... echhh
autorze - nie bierz powyzszej mojej wypowiedzi do siebie. foty sa ok. tylko tyle i az tyle. pani jest sztuczna niestety w swych reakcjach na zdjeciach - co troche wplywa na minus.
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
Tak, ja tak na serio. Od bardzo dawno nei podobal mi się tutaj żaden portret, więc dałem temu wyraz. Nie muszę zmieniać bombelków, żeby podobały mi się te zdjęćia. Masz inne zdanie? Ekstra, ale mnie to mało obchodzi.
Więcej powiem - one mi się jeszcze bardziej po tym wpisie. Uważam je za grubo lepsze od reszty tu pokazywanych.
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
poczucie humoru widac zgubiles rowniez bo jakos emotikonki nie zauwazyles na koncu... ty wyraziles swoje zdanie, ja wyrazilem swoje. ty uwazasz ze to wyjatkowy i cudowny portret, ja uwazam ze solidnie wykonany ale lekko sztuczny i troche sztampowy, przy czym skoro ciebie nie obchodzi moje zdanie - to mnie moze rowniez nie obchodzic twoje, prawda? Aczkolwiek nie widze sensu ostentacyjnego sie z tym afiszowania - ciesze sie jednak ze radosnie oznajmiles swiatu sens rozmowy z toba
ps. wpisz sobie na jakims stocku "beauty face" lub "beauty woman" - dostaniesz miliard podobnych atomowych fot
tiaaaa czegos w tym stylu sie spodziewalem... zakladam ze teraz szedlbys w zaparte i dal sobie gardlo podciac broniac swego zdania i dorabiajac ideologieWięcej powiem - one mi się jeszcze bardziej po tym wpisie. Uważam je za grubo lepsze od reszty tu pokazywanych.![]()
coz .. jedni lubia muzyke powazna a inni disco polo .. jedni i drudzy maja prawo do wlasnego zdania i zachwycania sie czyms innym.
ja pozwole sobie pozostac przy opinii, ze w tym dziale znajdzie sie wiele i prac, i autorow lepszych - zarowno koncepcyjnie, jak i warsztatowo - nie szukajac daleko chocby skinny500, pelo, qstra, aboutalithium
dobrej nocy zycze
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
Zbyt sterylne.
Medice, cura te ipsum.
No widzisz sailor, jakie jest życie... Człowiek się stara, wysila, wystawia te zdjęcia, a potem się zjawia taki ja i nie tylko podoba się takiemu co innego niż powinno, ale jeszcze uważa to za lepsze...
Smutne, nie? Trza dać odpór, a i od diskopolowców nawrzucać, choć człeka się na oczy nei widziało... Oj smutne to życie sailor, smutne...
pozdrawiam bombelkowo
Skontaktuj się z nami