Z krótkiej (bo zimno) sesji, która z powodu poważnych kłopotów sprzętowych poszła zupełnie inaczej niż planowałem. Cóż, czasem można mieć wszystko dokładnie rozrysowane, a wszechświat i tak zrobi po swojemu.
Szukaj
Z krótkiej (bo zimno) sesji, która z powodu poważnych kłopotów sprzętowych poszła zupełnie inaczej niż planowałem. Cóż, czasem można mieć wszystko dokładnie rozrysowane, a wszechświat i tak zrobi po swojemu.
Na każdym spotkaniu jest tak, że ktoś musi być pierwszy. Niepokojące i intrygujące![]()
Mi sie podoba, niebo fajne ale bardziej mysle
jak to zdjecie by wygladalo jakby Ci wyszlo
tak jak chciales.
Zdjęcie do mnie gada. Lubie takie klimaty- kobieca kruchość w ciężkim, industrialnym otoczeniu.Od strony techniczne mam kilka uwag: za mało światła na modelce, budka telefoniczna jest najjaśniejszym obiektem na zdjęciu przez co odciąga mój wzrok od modelki, ręka wyszła masywnie, przydałoby się trochę szczegółów w cieniach tła (może większe iso?). Wiem,że łatwo krytykować, trudniej zrobić.
Pozdrawiam.
Czy to są te sławne kominy z okładki płyty Pink Floyd? Szkoda, że nie widać ich lepiej. Modelka musiała być cierpliwa i statyczna.
Nie wiem, co napisać.
Dzięki za odzew
Bym narysował, ale nie umiem. Nie wiem, czy by było lepiej. Byłoby bardziej po mojemu i trochę mniej dramatycznie z cieniami.
Nie, masz na myśli Battersea power station, a to inne kominy. Tak przy okazji, to ostatnio przerobiono tę elektrownie na mieszkania.
Dziewczyna była cierpliwa, ale że zimno było ruszala się całkiem sporo![]()
Fajne kolory, chlodne niebo z cieplym swiatlem , dobry kadr. Podoba sie , bardzo.
Skontaktuj się z nami