Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Poznań Malta

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Poznań Malta

Korzystając z wolnego weekendu wybrałem się nad miejski zbiornik, a jako, że dawno nie pstrykałem, to podrzucam do skomentowania. Pierwszy raz miałem okazję fotografować w mgiełce zachodzące słońce(ogólnie jestem dość świeży). Liczę na wskazówki rozwijające mój póki co jak mniemam mocno przeciętny warsztat. Pozdrawiam

Nikon D5100+Sigma17-50+Sigma10-20+Samyang8Fish-Eye+Tamron 70-300+hama omega premium II

Domyślnie

Światło dobre. Fajnie kolory wyglądają. Nie wiem, czy to najlepsze kadrowanie z tamtej miejscówki ( może bliżej wody ? )
    Może też fajnie jak by jakiś wioślarz znalazł się na zdjęciu (a wiem, że często tam mają treningi).

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez markoo Zobacz posta
    Światło dobre. Fajnie kolory wyglądają. Nie wiem, czy to najlepsze kadrowanie z tamtej miejscówki ( może bliżej wody ? )
    Może też fajnie jak by jakiś wioślarz znalazł się na zdjęciu (a wiem, że często tam mają treningi).
    Miejscami jest lód na powierzchni, więc na wioślarza nie ma aktualnie szans
    Nikon D5100+Sigma17-50+Sigma10-20+Samyang8Fish-Eye+Tamron 70-300+hama omega premium II

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez klepyn Zobacz posta
    Miejscami jest lód na powierzchni, więc na wioślarza nie ma aktualnie szans
    No tak- jeszcze sezon się nie zaczął

Domyślnie

Sądząc po odcieniu trawy wygląda mi na ciut za ciepłe...

Domyślnie

Troche za dużo tej trawy moim zdaniem. Przydało by się więcej wody i kolorów słońca odbitych od tafli.
    D 3100 - N 18-55, N 55-300, Helios 44-4, Industar 61.

Uprawnienia umieszczania postów