Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Dzień babci

Domyślnie Dzień babci

Przedstawienie z okazji dnia babci:
    Jaś na scenie:
    Cóż za zaangażowanie:
    Ale ostatecznie coś się udało zatańczyć:
    D7200, D300, D2x Sigma 300 2.8f, nikkor 200-500 VR, Tokina 100-300 f4
    Masa analogów

Domyślnie

świetne dziecko (pewnie Twoje)
    zdjęcia typowo albumowe... nawet bym powiedział że do kosza. Wartość tylko dla rodziców... ja bym ich nie pokazywał na forum. Co najwyżej pytał o radę co poprawić a nie chwalił się nimi
    Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
    Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II

Domyślnie

Nie miałem zamiaru się nimi chwalić, chodziło o pokazanie momentu fajnego, uchwyceniu chwili. Nie mam sprzętu i umiejętności by się chwalić dobrymi jakościowo zdjęciami.
    Masa analogów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rafix84 Zobacz posta
    Nie miałem zamiaru się nimi chwalić, chodziło o pokazanie momentu fajnego, uchwyceniu chwili
    Niestety nawet w kategorii rodzinno-albumowej: kosz...

Domyślnie

Nie mam sprzętu i umiejętności by się chwalić dobrymi jakościowo zdjęciami.
    Moim zdaniem sprzętem, który masz podany w stopce można zrobić zdjęcia jakościowo świetne, które niejedną międzynarodową nagrodę wygrają. W większości przypadków ogranicza nas nasza wiedza a nie sprzęt. Graty, które się posiada trzeba wykorzystać do granic możliwości a nie tylko narzekać, że się czegoś nie ma. O takim sprzęcie to ja marzę.
    "Emotion is really the only thing about pictures I find interesting. Beyond that it is just a trick" - Christopher Anderson<br>

Domyślnie

Nie chodzi o to żeby "pojechać" po autorze ale faktem jest że przedstawione zdjęcia nadają się tylko do kosza - jeżeli ktoś ma odrobinę poczucia estetyki... Nad tym trzeba pracować - założę się że większość z "kozaków" którzy teraz mogą krytykować innych zaczynali podobnie... Sprzęt masz ok warto go trochę "przetrzebić" i zostawić to co dobre ewentualnie dokonać zmian. Podstawowy zarzut to fatalne kadrowanie / jak można na widok publiczny pokazywać pociechę która zmierza palcem do nosa... to jakaś katastrofa.../ Druga sprawa to ekspozycja i WB - popracuj nad sobą nim pokażesz następne zdjęcia bo na pewno stać cię na więcej...Powodzenia!

Domyślnie

Nie miałem zamiaru się nimi chwalić, chodziło o pokazanie momentu fajnego, uchwyceniu chwili. Nie mam sprzętu i umiejętności by się chwalić dobrymi jakościowo zdjęciami.
    Że co? Jak to nie masz sprzętu? Tym body + byle jakim obiektywem z twojej stopki można zrobić świetne jakościowo zdjęcia.
    D610 n 16-35 f4, S 35mm/1.4, S 50mm/1,4, 85mm/1.8G, sigma 150-600 C
    http://500px.com/arekkruszka
    FB MM

Domyślnie

No niech Wam będzie. Dłubie w nosie bo to miało być na wesoło, wybrałem najśmieszniejsze momenty. Widzę że wiele nauki przede mną...
    Masa analogów

Uprawnienia umieszczania postów