Uważam, że na owych zdjęciach nie ma zbytniego znaczenia jakie to konkretnie auto.
Szukaj
Uważam, że na owych zdjęciach nie ma zbytniego znaczenia jakie to konkretnie auto.
D5100 / S17-50 F2.8 /Metz52
No oczywiście, że nie mapytam z wlasnej ciekawosci i checi poszerzenia wiedzy, a niestety przy takich shotach nie mam szans po prostu przeczytać nazwy marki i modelu. A ze wiąże sie to - mimo ze slabymi - zdjeciami mojego autorstwa oraz panowie są na tyle uprzejmi, że mi odpowiadają - nie widzę problemu.
D90
mam nadzieję, że przyjdzie czas, że nie będzie takiej potrzeby, przynajmniej w moim przypadku
W pełni się zgadzam, ułamek sekundy wcześniej i byłoby przynajmniej kompozycyjnie lepiejale szłam pasami, bmw pędziło, zdjęcie było odruchem i aż się zdziwiłam że nie wyszła jedna wielka rozmazana plama
i dziękuję za opinię (ulgową), podziwiam Pana warsztat na blogu już od dłuższego czasu
![]()
D90
D5100 / S17-50 F2.8 /Metz52
mężczyźni prędzej odpowiedzą kobiecie na każde pytanie
hmm, ale że moje pytania z serii "co to za samochód" są dla Ciebie irytujące? :P sądziłam że mogą co najwyżej wśród kolegów wywoływać uśmiech pobłażliwości że 'baba nie wie co pstryka a sie rwie' ale irytacja to już grubo![]()
D90
Jedyneczka prawie super gdyby nie ten człek, ale jeśli z rąsi i odruchowo to i tak super strzał.
D 3100 - N 18-55, N 55-300, Helios 44-4, Industar 61.
Wróciłam
ktoś mi powie co to jest za autko?
D90
Skontaktuj się z nami