Zacznę może od jednego zdjęcia żeby nie zostać wychłostanym.
Na początek detal.
1.
Szukaj
Zacznę może od jednego zdjęcia żeby nie zostać wychłostanym.
Na początek detal.
1.
A co to?Bardzo ciekawy motyw!
Jeśli to obrączki to wyglądają jak dwie podkładki miedziane. Będzie lincz![]()
Chińczyk sprzedał dusze diabłu - po tygodniu się zepsuła.
Obrączki oczywiście. Taki punkt widzenia. Lincz? Za to ze ktos nie ogarnie jak to zostalo zrobione i nie bedzie mogl spac po nocach? Heheh ]:>
To teraz zdjęcie numer 2. Coś z oczepin weselnych. Ale to już nie z Nikona.
2.
1. zdjęcie przypomina mi... kosmitę.
2. duże ziarno...
Czekam na kolejne.
Nikon
Duże ziarno, bo to nie z nikona!![]()
Lepiej by było bardziej po kolei a nie od razu oczepiny po obrączkach. A tak poza tym to co jest takiego emocjonującego na tym zdjęciu, że je wstawiłeś. Palec w nosie tej dziewczynki czy mina tego kolesia co wygląda jakby mu się już spać chciało?
Chińczyk sprzedał dusze diabłu - po tygodniu się zepsuła.
Najbardziej to komentarze internetowych fotografow teoretykow sa zabawne. A ziarno duze, bo dodane jeszcze dodatkowo. To z M i szkla 75/2.5. Nie wiem czy lepiej po kolei - nie okreslilem na poczatku iz bede tu wrzucal jeden chronologicznie poukladany slub, wiec czepianie sie czegos takiego to wychodzi z nudow albo braku innych problemow zyciowych. Jakos pewnie tak.
Andrzej - kosmite?Trafne! Mi tez troszke. Ale je lubie. Ciekawe czy ktos juz rozkminil jak to jest zrobione. A co do duzego ziarna - jest to iso 6400 bodajze, dodatkowo dodane ziarno, poza tym nic nie ruszane, nawet balans - prosto z puszki. Fanie to obrazuje co nie? Ja jestem zachwycony jak na obrazek prosto z matrycy. Zwlaszcza rozpietosc tonalna.
Skontaktuj się z nami