Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Primevères

Domyślnie Primevères

Hej ho

Photo: Iwona Paczek
    Makijaz: Agathe Julia
    Fryzury: Christophe Versolato
    Modelki: Sarah, Tamara i Laura

1

2

3

4

5

6

7

8
    //EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

9

10

11

12

13

14

15
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 15-05-2025 o 08:17 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Domyślnie

Przeszkadzaja mit te cosie przed twarza pani na 1., 2. i 13. Co to ma byc? Snieg? W primavera? Na opadajace platki tez chyba za wczesnie? poza tym ladnie, bardzo ladnie a w nagorszym razie: "mi-sie-nie-podoba-ale solidnie-wykonane-i-na-pewno-znajdzie-odbiorce". pozdrawiam.
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

14 fajna ale ostrość na woalce jest a mz powinna na oczy.
    Kadry sie nie podobają. Kadrowanie bardziej niz dziwne.
    Dziwne nie znaczy odkrywcze ale takie nijakie. Przypadkowe.
    A szkoda bo potencjał duzy. Makeup i wizaż bardzo fajny.
    ... ucze sie patrzec i widziec...
    i duqa z tego...

Domyślnie

Jest tu kilka świetnych zdjęć. Przede wszystkim 1-ka. Doskonały kadr, wykonanie. Trudno mi ocenić wartość komercyjną, ale artystycznie to jest bardzo dobra fotografia.

Poza tym ładna, dynamiczna 10-ka (tło jednak bym trochę wyprostował) i bardzo udane portretowe 13ka i 15ka
    I'm not always right, but I'm never wrong...

kl
    Gość

Domyślnie

Muszę zapytać. Co się stało z nosem na 4? Najbardziej podoba mi się 7. Szkoda, że tak mocno przycięte.

Domyślnie

Hej ho, no to po kolei:

- cosie: spadajace platki roz
    - 4: no tak, wlasnie swiatlo tak pada na nos, a brak swiatla po jeden stronie tworzy cos takiego. Nie chcialam tego kompletnie demaskowac, jest jak jest
    - kadry rzecz osobista, ale nie zgadzam sie z "przypadkiem"

Domyślnie

Bardzo bardzo podoba mi sie ósemka. Jeszcze nie wiem za co tak konkretnie, ale pierwszy rzut oka i "oo nr 8" hym...bardzo fajne prace, brzmiące matem bez śliskości nadmiernego plastiku. Bdb set.
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

Biorę nr 7.
    13. - płatek jest dokładnie w kolorze skóry i wygląda jak łysinka, dlatego chyba wrażeniowo nie bangla.
    4. - pan Krzysztof powinien dostać z liścia za taką paskudną fryzurę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Notoryczna Zobacz posta
    Biorę nr 7.
    (...)
    4. - pan Krzysztof powinien dostać z liścia za taką paskudną fryzurę.

))))

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów