Zakładałem inny obiektyw lecz nie stety efekt jest taki sam a wrecz nie może złapać ostrosci na Automacie guzik podgladu ostrości też naciskałem lecz nie stety nic to nie pomogło.
Szukaj
Zakładałem inny obiektyw lecz nie stety efekt jest taki sam a wrecz nie może złapać ostrosci na Automacie guzik podgladu ostrości też naciskałem lecz nie stety nic to nie pomogło.
wybacz tomaszu ze to powiem.. ale ja jako uzer d100 ... w zyciu zadnego problemu nie mialem.... dziwi mnie wrecz awaryjnosc d70....
Iconography fucks with me
You look great in bloodstains
D100/50mm1.8/85mm1.8/Lensbaby
Rave wybacz ale znasz innych uzytkownikow D100 i zaden nie mial nigdy problemu? Moj D70 (odpukac w niemalowane) tez dobrze dziala.
Tomasz różne rzeczy po ludziach chodzą ale o takim przypadku jak Twój to chyba jeszcze nie było tak więc daj znać jak sprawa się potoczyła i co na to serwis
Metal For Soul Beer For Body Thrash Till Death
A w jakich warunkach robisz te próby? W domu czy na dworze? Przy jakim oświetleniu?Zamieszczone przez Tomasz121
Pozdrawiam - Grzegorz
A co w torbie? D300 i trochę szpargałów
Zarówno w domu jak i na polu, przy bardzo dobry oświetleniu dziennym jak z lampą SB 800
Dzwoniłem dzisiaj do serwisu dowiedziałem się że najprawdopodobnie jest uszkodzony mechanizm migawki i aparat dzisiaj pojechał już do serwisu.
no to zycze szybkiej i gwarancyjnej naprawy.
mnie tez martwi awaryjnosc, jednak 2 lata gwarancji kolysza mnie do snu codziennie
czasami sie zastanawiam ile zostalo sprzedanych d100 a ile d70, moze ktos zna statystyki??
ooo... a tak wlasciwie to chcialem sie zapytac ile miales zdjec na liczniku jak migawka padla??
Andrzej
HEHE no nie ma jak Kanada i 2 lata gwarancji![]()
Pozdrawiam Piotr
Skontaktuj się z nami