Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Cmentarz Dąbrowa G.

Hej! Pamięta mnie ktoś jeszcze?
    Kurde dopiero teraz widzę "Ostatnio zalogowany: 25-02-2012" To już prawie trzy lata.
    Wiem, że szału ze zdjęciami nie ma, ale choć tak się uaktywnię.
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    Ostatnio edytowane przez ASAHI ; 14-01-2015 o 07:09
    N - D50 | Sigma DC 17-70mm | AF-S Nikkor 55-200mm | AF Nikkor 50mm/1:1.8D | SB600 | SB800

Domyślnie

ale o co chodzi...?
    NIKON

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Radek_1 Zobacz posta
    ale o co chodzi...?
    O to, że pierwsze i ostatnie to identyczne zdjęcie
    Ale jeśli już cmentarz, to może jakiś zabytkowy?
    Fuji

Domyślnie

Chodzi o to: Ważne jest, że się mówi, nie ważne co ale że się mówi - tak jak w polityce
    Jak na 3 lata treningu to mocno słabo.

Domyślnie

Czy ja jestem w dziale reportaż? A jeśli nawet, to dlaczego tak nieciekawie?
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Wyrzuciłem powtórzone zdjęcie, zastanawiam się nad przeniesieniem...

Domyślnie

moze i zdjecia sie nie urywaja z siedzenia, jakkolwiek niektore cyniczne komentarze na pewno moga w zupelnosci kogos zniechecic i odepchnac w udziale do dalszej dyskusji.
    nie dziwie sie ze na tym forum jest znacznie mniej zaangazowania niz w przeszlosci - ludzie zamiast pomagac sobie na wzajem poprzez konstruktywna krytyke, wola cwaniaczyc ...
    tak to wlasnie w Polsce jest i nigdy sie nic nie zmieni.

Domyślnie

Zawsze lubiłem fotki z Wszystkich Świętych. 4 jest naprawdę dobra i klimatyczna. 3 Była by najlepsza tylko nie wyszedł ten księżyc i trochę za jasno. Ale ogólnie fajne zdjęcia.

Domyślnie

Zdecydowanie za ciepło, światła przepalone, kadrowo też nie porywają. Przez te czerwienie nie czuję tu żadnej zadusznej zadumy, tylko zastanawiam się kto podpalił ten cmentarz.
    A teraz konkretniej (wychodząc naprzeciw zarzutowi Lecty): popraw balans bieli; a kadrując zadawaj sobie pytanie co chcesz pokazać. I odpowiedź "cmentarz" jest zbyt ogólna. Może jakiś konkretny grób, krzyż, drzewo. Widać to na 2, które bym wyróżnił - są ludzie dookoła jednego grobu, światła się świecą, widać też szerszy kontekst. Dla porównania, na 3 doły grobów są ucięte, przez co pierwszy plan w zasadzie jest pomijany wzrokiem - a dalej w zasadzie nic nie ma. 4 jest megaciemne i ultraczerwone, nawet jak na ten zestaw. Wielka góra zniczy z 1 też by mi się podobała, trochę jako grafika, gdyby nie niedbały kadr - ucięta góra i krzywo, leci w prawo a w lewym dolnym rogu coś weszło w kadr i rozprasza.
    Ćwicz ćwicz ćwicz.

Domyślnie

Zdjęcia kadrowo troszkę nietrafione , wydaje mi się że zastosowałeś zbyt duży czas naświetlania co doprowadziło do mocnego rozjaśnienia zdjęć
    Człowiek całe życie się uczy...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów