Close

Strona 6 z 14 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 135

Domyślnie

Jak sprawdzałem po 3msc używania było już prawie 35tys. Sprawa testowania opcji, poznawanie aparatu itp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Maly.Psikus Zobacz posta
    Jak sprawdzałem po 3msc używania było już prawie 35tys. Sprawa testowania opcji, poznawanie aparatu itp.
    To Ty jak kałasznikow jesteś... Ja w D5000, łącząc funkcje poznawcze i dokumentację mnóstwa wydarzeń szkolnych w 5 lat zrobiłem 80000, ale aparat działa dalej, choć prawie go nie używam. I powiem szczerze, że to co robiłem przez te 5 lat to było strasznie dużo zdjęć, więc Ty chyba śpisz z wciśniętą migawką i trybem seryjnym Ale to nie wątek na takie dyskusje. Pozdrawiam serdecznie Studio5s, the best serwis ever

Domyślnie

~195 zdjęć dziennie, ale dziennie nie robię. Za to "nadganiam" w weekendy gdzie jest po 400zdjęć (z czego garstke zostawiam).

Co do tematu, ktoś wie ile za wymiane migawki w D5200 ?

Domyślnie

Przyłączę się do pozytywnych opinii na temat umiejętności Pana Rafała. SB-910 oraz D800 naprawione bardzo szybko i fachowo. Serdecznie polecam jego usługi.
    Sporo klocków spod znaku N

http://larky.pl

Domyślnie

Witam szanowne grono.
    Chciałem poinformować o otwarciu fili mojej firmy w Łodzi dnia 03.10.2016
    Zapraszam do odwiedzenia naszej strony oraz profilu na fb.
    Wszystkie szczegóły na stronach.

Domyślnie

Po raz kolejny, z pełną odpowiedzialnością za to co piszę, stwierdzam, że chyba nie ma lepszego serwisu w naszym pięknym kraju. Wysłałem do naprawy dwa analogi, czyli zadanie którego nie podejmuje się większość serwisów. Oba okazały się ciężkimi przypadkami, ale jednego z nich na nogi udało się postawić.
    Jego historia miała być wspaniała, a wyszedł allegrowy wał... Większość tego co widać na zdjęciu pochodzi z idealnego FA, który wyglądał jak nowy i był tak zepsuty, że nie dało się go naprawić... Miałem drugiego, zajechanego, który miał być dawcą... Okazało się że został biorcom... Takie życie Pan Rafał dzielnie walczył z tym ideałem, próbując naprawy na każdy możliwy sposób. Wreszcie po przełożeniu wszystkich ładnych części i naprawieniu licznika zdjęć, powstał prezentowany FA. Całość kosztowała bardzo uczciwie, do tego jeszcze 801s, której nie udało się naprawić pomimo kilku prób (brak sprawnej migawki), została odesłana bez naliczania opłat.
    Studio5s jest wzorem uczciwości i solidności, doskonały kontakt, pełna informacja, brak naciągania na koszty, 100% satysfakcji! Gorąco polecam i jeszcze raz dziękuję!

Domyślnie

Muszę się wreszcie przejść do Pana Rafała z D800 na czyszczonko. Zbieram się i zbieram, może na początku listopada dotrę. Jaki jest przybliżony koszt kompleksowego wyczyszczenia w komorze wszystkiego co tego wymaga... włącznie z czujnikami AF?
    ['O'] - | D800 | D700 | D90 |
    0> - | SiR AF 19-35 f/3.5-4.5 | N 50 f1.8G | N AF-S 24-70 f/2.8G ED | N AF-S 70-200 f/2.8G IF-ED VR | N 28-80 f/3.5-5.6D | SB-900 | /|\ Fotopro 584N/FPH52Q... [ ]-| obróbka w LR6 na Laciu pińcet dwadziścia sześ... :P

Domyślnie

Dzisiaj rozmawiałem nt. czyszczenia D200. Serwis powiedział za czyszczenie niecałe 90PLN.
    Z6II|FTZII|N10-24|N14-24|N35|N24-70|N105VR|N70-200VRII|TC-14EIII|TC-17EII|SB800|YN-685|YN-460II|YN-622N-TX|YN-622N|YN RF-602|YN RF-603
    Było: D700+MB-D10|D200+MB-D200|

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Mińsk Mazowiecki

Domyślnie

Polecam. Szybka i fachowa obsługa.

Domyślnie

Ja również polecam

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Strona 6 z 14 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów