super serwis! szczerze polecam
Szukaj
super serwis! szczerze polecam
Z6 | 35/1.8S | 50/1.8S | 70-200/4 VR
Przyłączę się do zachwytów nad serwisem Studi5s. Świetna i miła rozmowa telefoniczna wystarczyła, żeby F501 stanął na nogi! Dziękuję i polecam każdemu. Pozdrawiam serdecznie!
Tak czytam i czytam i wychodzi mi na to, że gwarancja Nikona jest g*wno warta. Lepiej oddać tel w ręce Studio od razu.
Witam,
Chciałbym bardzo serdecznie polecić serwis Studio 5s, Rafał szybko i sprawnie naprawił mój aparat.
Miałem malutki wypadek z moim D7100. Był gorący dzień i wygląda na to że mój aparat chciał się troszkę ochłodzić i poszedł pod wodę.
Szybka akcja ratunkowa, w ciągu kilku sekund aparat był z powrotem na powierzchni.... teraz pytanie...." Czy da radę go reanimować".
Krótka wymiana zdań na FB i odezwał się do mnie Rafał i zaproponował, że może mi pomóc..... długo się nie zastanawiałem i wysłałem mu mojego "nurka"
Po dwóch tygodniach miałem go z powrotem u siebiedziałającego, wyczyszczonego i lepiej działającego niż przed wypadkiem.
Także cóż mogę powiedzieć......... Nie szukajcie nigdzie innych serwisów tylko od razu TU -->> http://www.studio5s.pl/
Jeszcze raz dzięki Rafale![]()
D750 | Z6 | N50/1.4 | S35/1.4 | N85/1.8 | Helios40-2
Blog
Jest serwis u pana Bienka w Warszawie, również polecam!!!!
.........
Cześć.
Chciałbym trochę "dołożyć" się do serwisu Studio 5S. Byłem u Pana Rafała co najmniej dwa razy. Za pierwszym razem przywrócił do życia mojego D7100 i 17-55. Wszystko zaczęło pracować jak nowe. Później znów do niego trafiłem z tym kompletem i ponownie odjechałem zadowolony. Ponadto za drugą naprawę nie chciał pieniędzy (nie z jego winy broił AF i spokojnie mógł mnie skasować).
Takie są fakty. Sami musicie ocenić. Ja jestem winien mu co najmniej dużą flaszkę......No i Pani schowana za ladą też bardzo miła![]()
Po tym jak moja D700 na 194 000 klatce straciła migawkę, wybór był a) serwis nikona b) Studio5S chwalone tutaj. Biorąc pod uwagę, że serwis oficjalny raczej mało pochwał zbierał - zaryzykowałem nie wysyłać do serwisu oficjalnego. Po 2 dniach miałem diagnozę, poza migawką reanimacji potrzebował naciąg lustra i coś tam jeszcze wypadało by zrobić. Finalnie zdecydowałem się na usunięcie wszystkich problemów, aby aparat jeszcze chwile popracował. Po tygodniu aparat wrócił i działa. Tak więc szczerze polecam, szybko konkretnie i bezproblemowo.
Dzięki Rafał, za 2 życie dla puszki![]()
N
Ja też wkrótce będę musiał wymienić migawkę (ilość zdjęć). Ciekawe ile wezmą za jej wymianę w D5200.
Skontaktuj się z nami