Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Wątek: Topiel

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Zachodniopom. Dębno
    Wpisów
    2

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez otwieracz Zobacz posta
    Daj spokój galaza. Chłopak kupił lustro, niech poczuje się jak prawdziwy fotograf. JE56 moim zdaniem D7100 robi Ci kiepskie zdjęcia, musisz go wymienić przynajmniej na D750. Wtedy może będzie ok. Jak on Ci nie ogarnie tematu to zostaje jeszcze D800 lub D810. Tak na poważnie to zacząłeś od za przeproszeniem dupy strony. Ludzie robią tu komórkami lepsze zdjęcia więc zanim się skompromitujesz po całości to radzę poczytać trochę książek o fotografii nim zaczniesz wrzucać zdjęcie za zdjęciem na forum. Nie ma się co śpieszyć, lepiej czasem poczekać na fajne światło, czy pomyśleć nad fajnym kadrem. Wiem że energia Cię rozpiera - nowy fajny aparat pobudza do działania i chcesz strzelać zdjęcia wszystkiemu co nie ucieka na drzewo, ale nie tędy droga.
    Wracałem w to miejsce z pierwszych trzech fotek jeszcze kilka razy ale nie trafiłem na takie warunki jakie bym chciał. Może dla kogoś kto nie lubi lasu nie ma tam nic ciekawego ale ja to widzę inaczej i często tam powracam. Wstawię jeszcze raz trzy kadry w innym świetle i w wiosennych kolorach a Wy podpowiedzcie czy warto jeszcze próbować z tą miejscówką czy lepiej odpuścić?

11

12

13

Domyślnie

Fajna ta bagienna miejscówka, gdzie to (jeśli to nie tajemnica). Propozycja.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Takie grądy masowo występują choćby na Roztoczu.
    Wypijmy za blendy...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez galaza Zobacz posta
    Takie grądy masowo występują choćby na Roztoczu.
    I z pewnością Autor fotek odwiedza je rankami, przecież z Dębna w zachodniopomorskim to rzut beretem...
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Kto bogatemu zabroni? BPNMSP
    Wypijmy za blendy...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Zachodniopom. Dębno
    Wpisów
    2

Domyślnie

Jest to koryto rzeczki Sieniawicy wpadającej do Myśli w miejscowości Mostno, nie zawsze tak wygląda. W tej chwili jest zalane i wygląda to tak:

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JE56 Zobacz posta
    Jest to koryto rzeczki Sieniawicy wpadającej do Myśli w miejscowości Mostno, nie zawsze tak wygląda. [...]
    Dzięki za namiar. Tak coś właśnie myślałem, że to jakiś staw po spuszczeniu wody.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

dlaczego toleruje się na tym forum takich trolli jak galaza?

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Zachodniopom. Dębno
    Wpisów
    2

Domyślnie

Dzieło bobrów, ciężko tam o dobre światło, jedynie w południe, fot 15.

14

15

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów