Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 31

Wątek: Topiel

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Zachodniopom. Dębno
    Wpisów
    2

Domyślnie

Ta miejscówka wymaga dobrego światła i muszę wyczekać na takie. Byłem tam dzisiaj bo zapowiadali odpowiednią pogodę ale po wyczekiwaniu na słońce stało się inaczej i musiałem na szybkiego szukać innej miejscówki którą znalazłem przypadkiem. Światło było kiepskie ale jeszcze tam wrócę, a oto jedna fota.
    3

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 12-12-2024 o 23:57 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sufenta Zobacz posta
    czesto wystarczy trzymac prosto kamere.
    To to kamero robione? Obskuro czy ukryto? Ja byłem święcie przekonany, że aparatem fotograficznym...

Domyślnie

Pierwsze ujęcia mdłe i bez wyrazu. Ostatnie ma już jakiś klimat.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Zachodniopom. Dębno
    Wpisów
    2

Domyślnie

Jak podoba się ostatnie chociaż jednemu koledze to wstawię jeszcze inne z tej miejscówki, czekałem na wschód i pogoda się gwałtownie zmieniła. Kolory takie dziwne, lepszego WB nie potrafiłem ustawić w aparacie ale mam tym razem RAW-y tylko na razie nie potrafię wykorzystać.
    4

5

6

//EDIT
    BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 12-12-2024 o 23:58 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting

Domyślnie

Miejscówka na dwóch pierwszych zdjęciach jest super.
    Jak masz okazję, to powalcz tam jeszcze przy lepszych warunkach oświetleniowych, bo naprawdę warto.
    Przejrzyj jeszcze materiał wyjściowy z tego wypadu, bo nawet z takim światłem można z tych miejsc wycisnąć jakieś niezłe "piekiełko". Pozdrawiam.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Zachodniopom. Dębno
    Wpisów
    2

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nothing Zobacz posta
    Miejscówka na dwóch pierwszych zdjęciach jest super.
    Jak masz okazję, to powalcz tam jeszcze przy lepszych warunkach oświetleniowych, bo naprawdę warto.
    Przejrzyj jeszcze materiał wyjściowy z tego wypadu, bo nawet z takim światłem można z tych miejsc wycisnąć jakieś niezłe "piekiełko". Pozdrawiam.

I tak jak radziłeś przejrzałem jeszcze raz dokładnie wszystkie zdjęcia i znalazłem jedno na którym załapały się w kadr przelatujące cztery żurawie. Nie wiem jak to przeoczyłem.

7
    //EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 13-12-2024 o 00:00 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Domyślnie

4 i 5 już fajne, kadr, nastrój.
    5 sobie trochę podkręciłem na szybko, jest co ratować.

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Zachodniopom. Dębno
    Wpisów
    2

Domyślnie

Jak kadr 4 i 5 mam jeszcze jeden z trochę innym niebem ale ciemniejszym dołem

8

//EDIT
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 13-12-2024 o 00:01 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Domyślnie

Zrobiłbym dokładnie odwrotnie i raczej niwelowałbym ten kontrast. Przepraszam że bez Twojej zgody:

//EDIT

Podobają mi się te linie w tym kadrze.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 13-12-2024 o 00:01 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Zachodniopom. Dębno
    Wpisów
    2

Domyślnie

Dziękuje, przynajmniej mam porównanie co można zrobić obróbką. Twoja podoba mi się bardziej.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów