Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Stopka yn 560 ii

Ostatnio stopka od mojej lampy błyskowej rozpadła się na kawałki. Najsmutniejsze jest to, że rozpadła się prosto w wielką kupę konfetti i mimo usilnych poszukiwań- nie wiem, czy udało mi się znaleźć wszystkie części. Miły Pan z serwisu poinformował mnie, że każdy, nawet średnio inteligentny facet, złoży mi to bez problemu, jednak nie wiem, czy posiadam wszystkie części.
    Przeszukałam pół Internetu i nie udało mi się znaleźć informacji z czego kawałek po kawałku składa się stopka. Postanowiłam zapytać Was. Tutaj zamieszczam wszystko co mi zostało ze stopki po wypadku. Czy to komplet nadający się do złożenia? I ewentualnie czy ktoś widział w Internecie instrukcję co do czego włożyć przy tym składaniu?

http://pl.tinypic.com/view.php?pic=3...8#.VKqTiuYtC1s
    http://pl.tinypic.com/view.php?pic=2...8#.VKqTuuYtC1s

z góry dziękuję za pomoc

Domyślnie

Chyba brakuje Ci takiej maciupkiej sprężynki, która nachodzi na ten bolczyk.
    D5100 / S17-50 F2.8 /Metz52

Domyślnie

O, bardzo dziękuję

Domyślnie

Ostatnio widziałem na olx taką lampe na częsci ale znikła już. W sumie stopka by się przydała cała bo jest szansa ,że śrubki już nie będą trzymać skoro się to rozleciało.

Domyślnie

na aliexpress sa czesci zamienne

Domyślnie

10 dolców stopka a pewnie wysyłka drugie tyle więc do lampy wartej ok. 270zł trzeba dołożyć 7 dych. Chyba nie warte zachodu. Ja bym to sklecił jakoś

Domyślnie

No fakt niby jest napisane free

Domyślnie

Potrzebuję jej jako zapasu na studniówkę, bo mam SB-900, ale skubana się za szybko przegrzewa. Chyba jednak wyślę ją do serwisu, bo boję się, że śrubki są uszkodzone.

Uprawnienia umieszczania postów