Close

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567
Pokaż wyniki od 61 do 63 z 63

Wątek: Zamiar - D3X

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nikoniarzd3100 Zobacz posta
    Potwierdzam. W dodatku dołączany grip jest wygodniejszy. Tym wygodniejszy im dłuższe palce użytkownika.
    dyskusją o gripie mi o przypomnieliście o guzikach :P d3x ma więcej i dodatkowy wyświetlacz. co do wygody- palców sobie na nim nie połamałem, a jako że z obiektywem to waży ponad 3 kilogramy to jak nie jesteś pudzianem to lepiej to w dwóch rękach trzymać i daje radę.
    właśnie mi uświadomiliście że mam podróbkę d700 bo moja bez gripa na szerokość jest conajmniej o centymetr węższa niż d3/d4.
    coolpix L29

Domyślnie

Panie i Panowie

Po tych wszystkich wypowiedziach i wskazówkach należy się Wam podziękowanie i przedstawienie tego co się wydarzyło po mojej decyzji.
    Kupiłem D3 za 5000 zł (pomyślałem, że na początek aż nad to) gdy przyszedł aparat to pierwsze wrażenie super.
    Po bliższym przyjrzeniu się stwierdziłem, że taki super to on nie jest, po moich oględzinach stwierdziłem, że ma duuużo więcej niż zapewniane 21 000.
    Wyświetlacz na wykończeniu, środek jak po dakarze, gumy klejące się - ogólnie staruch !
    Decyzja - oddaję, i tak zrobiłem.
    Po namyśle pojechałem do sklepu i wziąłem do ręki D800 i zacząłem gruntownie go testować(o ile to było możliwe).
    Stwierdziłem, że raczej świeższa technologia do mnie przemawia i nie jest taki straszny jak go opisują.
    Znalazłem na allegro prawie nówkę sztukę za 5500 zł.
    Pojechałem, zobaczyłem, kupiłem.
    Aparacik ma napstrykane 14 000 i ogólnie piękny stan Kupiłem go od dziewczyny, która miała zatrudnionego fotografa w firmie, ale się nie sprawdził, a sprzęt został.
    Wczoraj robiłem pierwsze foty w ruinach kościoła i jestem pod meeeega wrażeniem
    We wtorek odbieram zamówiony grip i biorę się za FOCENIE

Mogę teraz powiedzieć, że mieliście rację w większości

Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki

p.s. Moje nowe nabytki to nikor 14-24 i nikor 24-70 ( używki, ale kupiłem mega okazyjnie )
    Po testach orgazm oczny
    Szybkie celne, produkujące przepiękne obrazki...
    Ostatnio edytowane przez Pablo1104 ; 26-01-2015 o 16:27
    Nikon D800, D7000, D3200.
    Szklarnia : nikor 14-24 f2,8 nikor 24-70 f2,8 nikor 18-300 f3,5-5,6 nikor 50 f1,8 tamron 70-300 f4-5.6 tamron 90 f2,8 sigma 18-35 f1,8 nikon SB910

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pablo1104 Zobacz posta
    Po bliższym przyjrzeniu się stwierdziłem, że taki super to on nie jest, po moich oględzinach stwierdziłem, że ma duuużo więcej niż zapewniane 21 000.
    Wyświetlacz na wykończeniu, środek jak po dakarze, gumy klejące się - ogólnie staruch
    Dlatego osobiście nie kupuję wysyłkowo używanego sprzętu. Super, że mogłeś oddać.

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567

Uprawnienia umieszczania postów