Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Skretkowicz - moda, portrety

Dzień dobry. Sesja z września.

www.skretkowicz.com

Domyślnie

Obejrzałem wszystko. I bloga i fejsa i fotki.
    Cóż, zdjęcia każdy robić może.
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Patrząc na twoje pstrlo jaszczurek oraz 'próby' studyjne zastanawiam się czy ten post to jakiś noworoczny żart?

Domyślnie

Nie ma to jak odpowiedz na komentarz w formie ataku .... ehh te dzieciaki.
    Co do zdjęć mi również sie nie podobają, jakieś takie ... mhh ... zbyt kontrastowe (no oprócz górnego), a tak swoja droga to zdjęcia się tu numeruje.
    Ostatnio edytowane przez 6868 ; 02-01-2015 o 17:36

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skretkowicz Zobacz posta
    Patrząc na twoje pstrlo jaszczurek oraz 'próby' studyjne zastanawiam się czy ten post to jakiś noworoczny żart?
    Bez urazy... ja nie zrobiłem żadnej osobistej wycieczki w Twoim kierunku.
    Wystawiasz kilka fotek, na blogu i fejsie reklamujesz siebie "Fotografia mody, portretowa oraz korporacyjna we Wrocławiu". Tworzysz bloga mieszając język angielski z polskim, w tym ostatnim robiąc błędy ortograficzne.
    Zdjęcia mi się nie podobają. Nie moja bajka. Przejrzyj forum, potrenuj, poczytaj i wróć za jakiś czas.
    Jeżeli nie akceptujesz krytyki, to już Twój problem.
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

jak dla mnie ani to moda ani tym bardziej beauty... jak dla mnie set bardzo nijaki. ani wybietnie zly, ani dobry, ot po obejrzeniu ktorego wzrusze ramionami i za chwile o nim zapomne... drazni troche niedbale kadrowanie. A teraz czekam na atak autora

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skretkowicz Zobacz posta
    kiepska forma obrony... chyba najgorsza z mozliwych
    a jesli chodzi o foty to wszystko juz napisano - kiepskie, nijakie i nie pasujace do kategorii. a juz pisanie o komercyjnej fotografii to dopiero jest makabryczny zart.
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Uprawnienia umieszczania postów