Szukaj
Fajne do rodzinnego albumu. Słaba konwersja, kadrowo też tak sobie. Zaświecone też średnio. Wyjdź z dzieciakami na dwór w okolicach złotej godziny i wtedy popróbuj.![]()
A dziękuję za opinięDodam, że na sali było bardzo słabe oświetlenie a ja przeszedłem na stalki i powiem szczerze, że ciężko jest mi kadrowac urwisy które nie mogą ustać w miejscu pół sekundy ;D ale nie ma co się tłumaczyć tylko brać się do roboty i trenować
![]()
poza meritum - literówka w tytule
(Literówka celowa) kolega starej daty chybaale dziękuję za obszerną analizę mojej fotografii
![]()
Modele bardzo wdzięczne, zapinaj stałkę i ruszajcie w plener w słoneczne popołudniezaprezentowana fotka ma zapewne dużą wartość dla rodziny, ale tak jak kolega pisał technicznie kilka rzeczy można by poprawić.
D750 | D750 | N14-24 | N24-70 | N70-200 VRII | N85 1.4D | S35 1,4 | T90 2.8 | Sb900 | Sb910 | Atlas 600TTL| MGA-684
Cóż, zdjęcie przypomina mi stare fotografie. Nic specjalnego niestety to nie jest, ale potencjał jest
taka mała rada na wszechruchliwe dzieciaki - foć szerzej, a potem w zaciszu domowych pieleszy przytniesz zdjęcie tak, że żadnego paluszka na odbitce nie zabraknie (jak tu).
Skontaktuj się z nami