Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Lowe Story ;)

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Mazowieckie

Domyślnie Lowe Story ;)

Domyślnie

Fajne do rodzinnego albumu. Słaba konwersja, kadrowo też tak sobie. Zaświecone też średnio. Wyjdź z dzieciakami na dwór w okolicach złotej godziny i wtedy popróbuj.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Mazowieckie

Domyślnie

A dziękuję za opinię Dodam, że na sali było bardzo słabe oświetlenie a ja przeszedłem na stalki i powiem szczerze, że ciężko jest mi kadrowac urwisy które nie mogą ustać w miejscu pół sekundy ;D ale nie ma co się tłumaczyć tylko brać się do roboty i trenować

Domyślnie

poza meritum - literówka w tytule

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Mazowieckie

Domyślnie

(Literówka celowa) kolega starej daty chyba ale dziękuję za obszerną analizę mojej fotografii

Domyślnie

Modele bardzo wdzięczne, zapinaj stałkę i ruszajcie w plener w słoneczne popołudnie zaprezentowana fotka ma zapewne dużą wartość dla rodziny, ale tak jak kolega pisał technicznie kilka rzeczy można by poprawić.
    D750 | D750 | N14-24 | N24-70 | N70-200 VRII | N85 1.4D | S35 1,4 | T90 2.8 | Sb900 | Sb910 | Atlas 600TTL| MGA-684

Domyślnie

Cóż, zdjęcie przypomina mi stare fotografie. Nic specjalnego niestety to nie jest, ale potencjał jest

Domyślnie

taka mała rada na wszechruchliwe dzieciaki - foć szerzej, a potem w zaciszu domowych pieleszy przytniesz zdjęcie tak, że żadnego paluszka na odbitce nie zabraknie (jak tu).

Uprawnienia umieszczania postów